3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 26 Haziran 2023 #1 Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı? Direkt kapıyı mı açmayayım?
Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı? Direkt kapıyı mı açmayayım?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 Almak istemiyorum diyebilirsin. Almak zorundasın demez.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 26 Haziran 2023 #3 Müşteri hizmetleri bunun için vardır .
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #4 Paul Walkers dedi: Müşteri hizmetleri bunun için vardır . Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri bir şey yapamıyor maalesef. Kargo esnasında iptal edemiyorlar. Gelip, öyle iade etmesi gerekmekte.
Paul Walkers dedi: Müşteri hizmetleri bunun için vardır . Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri bir şey yapamıyor maalesef. Kargo esnasında iptal edemiyorlar. Gelip, öyle iade etmesi gerekmekte.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 26 Haziran 2023 #5 372121 dedi: Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? 372121 dedi: Direkt kapıyı mı açmayayım? Genişletmek için tıkla... Evde kimse yok derler, bir tarih belirler ve bir daha gönderirler. 372121 dedi: İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı? Genişletmek için tıkla... Evet ve hayır bir sorun çıkmaz
372121 dedi: Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? 372121 dedi: Direkt kapıyı mı açmayayım? Genişletmek için tıkla... Evde kimse yok derler, bir tarih belirler ve bir daha gönderirler. 372121 dedi: İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı? Genişletmek için tıkla... Evet ve hayır bir sorun çıkmaz
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 26 Haziran 2023 #6 @xwa daha iyisini buldum ve onu satın aldım ancak iade talebi oluşturmama rapmen 8 saat sonra ürünü kargoladılar.
@xwa daha iyisini buldum ve onu satın aldım ancak iade talebi oluşturmama rapmen 8 saat sonra ürünü kargoladılar.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 26 Haziran 2023 #7 372121 dedi: daha iyisini buldum ve onu satın aldım ancak iade talebi oluşturmama rapmen 8 saat sonra ürünü kargoladılar. Genişletmek için tıkla... O halde müşteri hizmetlerine kargoyu iptal etmelerini söyleyin ve iade etmek istediğinizi belirtin.
372121 dedi: daha iyisini buldum ve onu satın aldım ancak iade talebi oluşturmama rapmen 8 saat sonra ürünü kargoladılar. Genişletmek için tıkla... O halde müşteri hizmetlerine kargoyu iptal etmelerini söyleyin ve iade etmek istediğinizi belirtin.
H hurafeistans829 Hectopat Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 583 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Haziran 2023 #8 372121 dedi: Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı? Direkt kapıyı mı açmayayım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arasanızda iptal edilmiyor. Kargoyu almayın. Kapıyı açıp vazgeçtik yanlış ürün iade olucak diye bilgilendirirseniz kargo alıcıya geri döner ve iade süreci başlar.
372121 dedi: Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı? Direkt kapıyı mı açmayayım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arasanızda iptal edilmiyor. Kargoyu almayın. Kapıyı açıp vazgeçtik yanlış ürün iade olucak diye bilgilendirirseniz kargo alıcıya geri döner ve iade süreci başlar.
B BNDG Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #9 372121 dedi: Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı? Direkt kapıyı mı açmayayım? Genişletmek için tıkla... Kargo geldikten sonra iade oluştur, zaten Trendyol Express gelip adresten alıyor, neden bu kadar kastın anlamadım.
372121 dedi: Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı? Direkt kapıyı mı açmayayım? Genişletmek için tıkla... Kargo geldikten sonra iade oluştur, zaten Trendyol Express gelip adresten alıyor, neden bu kadar kastın anlamadım.