Müşteri hizmetleri bir şey yapamıyor maalesef. Kargo esnasında iptal edemiyorlar. Gelip, öyle iade etmesi gerekmekte.Müşteri hizmetleri bunun için vardır.
Neden hocam?Adam evime gelince teslim almak istemiyorum.
Evde kimse yok derler, bir tarih belirler ve bir daha gönderirler.Direkt kapıyı mı açmayayım?
Evet ve hayır bir sorun çıkmazİade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı?
O halde müşteri hizmetlerine kargoyu iptal etmelerini söyleyin ve iade etmek istediğinizi belirtin.daha iyisini buldum ve onu satın aldım ancak iade talebi oluşturmama rapmen 8 saat sonra ürünü kargoladılar.
Müşteri hizmetlerini arasanızda iptal edilmiyor. Kargoyu almayın. Kapıyı açıp vazgeçtik yanlış ürün iade olucak diye bilgilendirirseniz kargo alıcıya geri döner ve iade süreci başlar.Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı?
Direkt kapıyı mı açmayayım?
Kargo geldikten sonra iade oluştur, zaten Trendyol Express gelip adresten alıyor, neden bu kadar kastın anlamadım.Adam evime gelince teslim almak istemiyorum. İade edilsin mi diyeyim? Eğer böyle dersem sorun çıkarırlar mı?
Direkt kapıyı mı açmayayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.