Trendyol Express kargo 14 saattir yolda gözüküyor

LasTSHoT_0

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi kargom 14 saattir yolda gözüküyor. Daha önce de defalarca Trendyol Express kargo getirmişti ve hiç bu kadar uzun sürmemişti. Tahmini teslimat da yarın olacak yarın da hala durum aynı olursa ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240528_174319_Chrome.png
    Screenshot_20240528_174319_Chrome.png
    115,9 KB · Görüntüleme: 98
AliExpress'ten ürün almıştım geçenlerde 1 haftada o geldi Trendyol kargomu ondan bigün sonra getirdi gerisini siz düşünün.

Kendime almış olsam ve son paramla almamış olsam o kadar umursamam ama gerçekten son paramı buna vermiştim. Eğer bu böyle devam ederse tüketici hakem heyeti ne başvurmalı mıyım?

Trendyol akşam saatlerine kadar teslimat yapıyor. Yarın ulaşır kargonuz.

Bir şey yapamazsınız. Beklemeniz gerekiyor. Bazen aksaklıklar olabiliyor. Hiç sorun yaşamadınız diye yaşamayacak olmanız anlamına gelmiyor. 😅

AliExpress'ten ürün almıştım geçenlerde 1 haftada o geldi Trendyol kargomu ondan bigün sonra getirdi gerisini siz düşünün.

Onlara ulaşabileceğim bir mail adresi var mı acaba ben internetten baktım da şansıma sistemlerinde sorun var şikayetim gitmiyor.

Ara sor direkt.

Denedim hocam bugün 3 kere hem de hem canlı destek hem de telefon ile ama hepsi robot gibi sormadığım sorunun cevabını verdiler.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler onları sürekli canlı destekte olsun sesli görüşmede olsun sürekli darlardım ve tüketici hakem heyeti ne gitmekle sıkıştırdım en sonunda şehrimde ki transfer merkezine göndermişler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı