Trendyol Express kargo sürecinde iade yapılabilir mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Trendyol'dan MacBook aldım ve kargoda gözüküyor şu an. Pt'ye stok gelmiş ve aynı ürünü oradan daha ucuza sipariş ettim. Trendyol'dan sipariş ettiğim ürün geldiğinde vazgeçtiğimi belirtip direkt olarak iade edebilir miyim? Yoksa iade kodu oluşturduğum zaman Yurtiçi Kargo iade kodu veriyor kendim kargoya gidip mi iade etmeliyim?

Teslim alıp iade kodu alıp verin ambalaj açmadığınız icin zorluk çıkmadan süreç tamamlanir.

Ve daha hızlı bu yöntem diğeri gitmesi için 3 gun bekleyecek.

Şu an iade kodu aldığımda sadece Yurtiçi Kargo üzerinden iade kodu veriyor bana fakat Trendyol Express getiriyor kargoyu.
Güncelleme: Tekrar okuduğumda anladım kusuruma bakmayın 😅

Son düzenleme:
Şu an iade kodu aldığımda sadece Yurtiçi Kargo üzerinden iade kodu veriyor bana fakat Trendyol Express getiriyor kargoyu.
Güncelleme: Tekrar okuduğumda anladım kusuruma bakmayın 😅
Ben de M1 Pro 16gb 512ssd aldım; Trendyol Express getiriyor, PT'de stok yoktu trendyoldan çok ucuza kapattım; bakalım ne zaman gelicek, yarın TY çalışıyorsa teslim eder diye düşünüyorum, bu konuda bilgisi olan var mı?

Ben de M1 Pro 16 GB 512SSD aldım; Trendyol Express getiriyor, Pt'de stok yoktu Trendyol'dan çok ucuza kapattım; bakalım ne zaman gelecek, yarın ty çalışıyorsa teslim eder diye düşünüyorum, bu konuda bilgisi olan var mı?

Ben de Air almıştım şu an dağıtımda gözüküyor. Geri göndermeyi deneyeceğim olmadı aldığım iade koduyla Yurtiçi Kargo'ya gidip iade edeceğim. Pt üzerinden 1450 TL daha ucuza aldım az para değil.

Ben de Air almıştım şu an dağıtımda gözüküyor. Geri göndermeyi deneyeceğim olmadı aldığım iade koduyla Yurtiçi Kargo'ya gidip iade edeceğim. Pt üzerinden 1450 TL daha ucuza aldım az para değil.
Benimki de dağıtıma çıktı hocam, PT'de ucuzmuş madem en iyisi hiç teslim almayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı