Trendyol Express kargosu dağıtıma çıkmadı

Maxtoric

Megapat
Makaleler
3
Arkadaşlar hafta içi Full çalıştığım için sadece hafta sonları evde oluyorum ve buradaki hiçbir esnaf bu tür kargo emanetlerinin sorumluluğunu, çalınmaması için almak istemiyor. 2 hafta önce cuma günü sipariş etmiştim. Kargom pazartesi gelecek gözüküyordu ancak ben 3 Ağustos cumartesiye aldım çünkü evde olmayacaktım pazartesi. Lakin siparişten 1 gün sonra kargo dağıtıma çıktı. Erken çıkmıştır gelir dedim fakat randevu 3 Ağustos'ta olduğu için şubeye geri gitmiş. Ben de 1 hafta bekledim. Bundan önce bir siparişim daha vardı onu da geçen cumartesi aldım. Bu gelip giden kargo ve daha önce aldığım kargo olmak üzere 2 kargomda saat 9 ve 10 arası dağıtıma çıkmıştı. Ancak şu an saat 12:10 ve kargom hala 3.08.2024'te dağıtıma çıkacak diyor. Sizce bugün dağıtıma çıkar mı? Yoksa 1 hafta daha beklemek zorunda kalacağım ve 2 hafta onlarda kalacak.

Hayatımda gördüğüm en kötü kargo Trendyol'un kargosu. O yüzden çıka da bilir çıkmaya da. En iyisi arayıp sormak.
Sorun da arayamamak zaten. Diğer e-ticaret siteleri ne güzel bilindik kargo şirketleriyle yolluyorlar. Dolayısıyla şubeye bırakıp müsait zamanda alabiliyoruz. Ama bu adamların kargo şubeleri müşterilere açık değil. Ne yapacağımı bilemedim bende iade de edemiyorum sanırım. Bilseydim 200 TL daha ucuz olup Hepsiburada'dan alırdım.

Trendyol Express garip bir firma. Benim 2 siparişimi farklı şehre götürüp ben aradıktan sonra yanlışlık olduğunu söyleyip getirmişlerdi. Bugün ben de dağıtım bekliyordum ama henüz Ankara'daymış. İstanbul'dan Ankara'ya 2 günde gelebilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı