Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 11 Nisan 2025 #1 Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2025
Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba?
irfantr452 Picopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 911 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek İş arıyor 11 Nisan 2025 #2 Tahmini teslim tarihi belirtilmiş olması gerekli siz veya alıcı kontrol etsin en fazla 1-2 gün gecikebilir oda bi ihtimal
Tahmini teslim tarihi belirtilmiş olması gerekli siz veya alıcı kontrol etsin en fazla 1-2 gün gecikebilir oda bi ihtimal
Borozan08 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Merhabaaa dedi: Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba? Eki Görüntüle 2467228 Genişletmek için tıkla... Bunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak.
Merhabaaa dedi: Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba? Eki Görüntüle 2467228 Genişletmek için tıkla... Bunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak.
irfantr452 Picopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 911 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek İş arıyor 11 Nisan 2025 #4 Borozan08 dedi: Bunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak. Genişletmek için tıkla... katılıyorum pek gerekli bi durum degil 2025 yılında yaşıyoruz takip sistemi diye bişey var sonuçta
Borozan08 dedi: Bunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak. Genişletmek için tıkla... katılıyorum pek gerekli bi durum degil 2025 yılında yaşıyoruz takip sistemi diye bişey var sonuçta
Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 11 Nisan 2025 #5 Borozan08 dedi: Bunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak. Genişletmek için tıkla... Hayır direkt Kayseri'den İzmir'e gelmesi varken neden Ankara'ya gitti onu anlayamamıştım.
Borozan08 dedi: Bunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak. Genişletmek için tıkla... Hayır direkt Kayseri'den İzmir'e gelmesi varken neden Ankara'ya gitti onu anlayamamıştım.
Borozan08 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #6 Merhabaaa dedi: Hayır direkt Kayseri'den İzmir'e gelmesi varken neden Ankara'ya gitti onu anlayamamıştım. Genişletmek için tıkla... Aktarmalı gelir. Kargo şubesi yoktur o yolda oraya aktarırlar ya da kargocunun oraya gitmesi gerekmiştir.
Merhabaaa dedi: Hayır direkt Kayseri'den İzmir'e gelmesi varken neden Ankara'ya gitti onu anlayamamıştım. Genişletmek için tıkla... Aktarmalı gelir. Kargo şubesi yoktur o yolda oraya aktarırlar ya da kargocunun oraya gitmesi gerekmiştir.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.734 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2025 #7 Merhabaaa dedi: Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba? Eki Görüntüle 2467228 Genişletmek için tıkla... Yarın gelebilir belli bir saatten sonra sisteme girmiyorlar araba gitmiş olabilir izmire. Sabah 9-10 gibi kontrol et eğer gitmişse dağıtıma çıkar gün içinde.
Merhabaaa dedi: Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba? Eki Görüntüle 2467228 Genişletmek için tıkla... Yarın gelebilir belli bir saatten sonra sisteme girmiyorlar araba gitmiş olabilir izmire. Sabah 9-10 gibi kontrol et eğer gitmişse dağıtıma çıkar gün içinde.