Trendyol Express kargosu ne zaman gelir?

Merhabaaa

Hectopat
Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmini teslim tarihi belirtilmiş olması gerekli siz veya alıcı kontrol etsin en fazla 1-2 gün gecikebilir oda bi ihtimal

Bunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak.
katılıyorum pek gerekli bi durum degil 2025 yılında yaşıyoruz takip sistemi diye bişey var sonuçta

Bunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak.
Hayır direkt Kayseri'den İzmir'e gelmesi varken neden Ankara'ya gitti onu anlayamamıştım.

Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba?

Eki Görüntüle 2467228
Yarın gelebilir belli bir saatten sonra sisteme girmiyorlar araba gitmiş olabilir izmire. Sabah 9-10 gibi kontrol et eğer gitmişse dağıtıma çıkar gün içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…