Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba?
Eki Görüntüle 2467228
katılıyorum pek gerekli bi durum degil 2025 yılında yaşıyoruz takip sistemi diye bişey var sonuçtaBunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak.
Hayır direkt Kayseri'den İzmir'e gelmesi varken neden Ankara'ya gitti onu anlayamamıştım.Bunun için konu açmaya ne kadar gerek vardı bilemiyorum ama neyse. Kendiniz tahmin edebilirsiniz yol saatlerini hesaplayarak.
Hayır direkt Kayseri'den İzmir'e gelmesi varken neden Ankara'ya gitti onu anlayamamıştım.
Yarın gelebilir belli bir saatten sonra sisteme girmiyorlar araba gitmiş olabilir izmire. Sabah 9-10 gibi kontrol et eğer gitmişse dağıtıma çıkar gün içinde.Dostlar kargom Kayseri'den İzmir'e gidecek ama Ankara transfer merkezinde şu an. Ne zaman elime ulaşır acaba?
Eki Görüntüle 2467228
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.