Trendyol Express kargoyu ne zaman getirir?

Daha fazla  
Dün sabah verildi ve 5 gibi taşıma durumuna geçti. İstanbul'dan İstanbul'a gelecek daha teslimat şubesine bile ulaşmadı. Ne kadar zor olabilir ki İstanbul içi sevkiyat? Sizce yarın dağıtıma çıkar mı şubeye gidip? Tahmini teslimat bugünü gösteriyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben İstanbuldan Kahramanmaraş a ürün sipariş ediyorum. Çarşamba günü sipariş ettiğim ürün cuma günü elime ulaşıyor expressle. Gerçekten kargoculukta expressten daha iyisini görmedim.

Çok sık internetten alışveriş yapan biri olarak Trendyol Express hızlı getiriyor PTT zaten kafası ne zaman eserse. PTT kadar leş bir kargo şirketi bilmiyorum.

Trendyol Express kadar transfer süreci berbat bir kargo firması görmedim. İstanbul'dan İzmir'e 7 gün transfer yapmışlardı. 3 defa dağıtıma çıkardılar. HepsiJet'e benzemeye çalışıyor beyefendiler.

Trendyol Express kadar transfer süreci berbat bir kargo firması görmedim. İstanbul'dan İzmir'e 7 gün transfer yapmışlardı. 3 defa dağıtıma çıkardılar. HepsiJet'e benzemeye çalışıyor beyefendiler.
Kötü bir deneyim olmuş, ama bulunduğum konumdaki kargolar içinde aras sürat mng yurtiçi sendeo ptt açık ara en iyisi.

Benim başıma gelen durum bu hocam. Anadolu'dan Avrupa'ya gelecekti nasıl bir yolsa uzun sürdü. Üstelik kargomun biri farklı bir adrese temassız teslim kodu olmadan teslim edildi. Sonra geri gidip alındı bana getirildi falan. Yani Express harika(!)

Dosya Ekleri

• 1692282461051.png
    1692282461051.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 42
Benim başıma gelen durum bu hocam. Anadolu'dan Avrupa'ya gelecekti nasıl bir yolsa uzun sürdü. Üstelik kargomun biri farklı bir adrese temassız teslim kodu olmadan teslim edildi. Sonra geri gidip alındı bana getirildi falan. Yani Express harika(!)

Hocam İzmir içinde kargoyu şubeden şubeye götüremediler 4 gün.(ege transfer merkezi > kampüs şube)

Fazla garip gerçekten. Bu tarz hatalar önceden daha azdı. Acaba yeni personel alımı oldu ve adapte mi olamadılar? Bir düzen gelmezse çok müşteri kaybedeceklerdir.

Bende Trendyol adına güvenerek 2 defa sipariş verdim ikisinde de çok geç getirdiler. Evim merkezi yerde bir de taşra bölgede değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı