Trendyol Express kayıp kargonun iade süreci nasıl işleyecek?

RagnarRg

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Trendyol Express kargomu büyük ihtimalle kaybetti. Aldığım teknoloji aletini jelatini açmadan birkaç gün sonra iade gönderdim. Ürün birkaç aktarma gördü ve 7 gündür hareketsiz. Destek açtım, sonuçlandı, tekrar araştırma yapılacakmış. Satıcı Trendyol, kargo da Trendyol; ücret alma konusunda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İadeyi her türlü yaparlar. Bu tarz kurumsal bir firmada paranız kalmaz. Kargoyu kaybettilerse bununla ilgili önce tutanak tutulur, sonra iadeniz yapılır.

Ürünle ilgili araştırma yapılacağı kısmı doğru. Fakat ürün bulunsa da, bulunmasa da paranızı geri alırsınız.

Merhaba arkadaşlar, Trendyol Express kargomu büyük ihtimalle kaybetti. Aldığım teknoloji aletini jelatini açmadan birkaç gün sonra iade gönderdim. Ürün birkaç aktarma gördü ve 7 gündür hareketsiz. Destek açtım, sonuçlandı, tekrar araştırma yapılacakmış. Satıcı Trendyol, kargo da Trendyol; ücret alma konusunda ne yapabilirim?

Kanka illa bir gün yatar ama bu Trendyol'a bağlı onaylandıktan sonra bile 1-7 gün içerisinde yatıyor bana 3 günde gelmişti para

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı