Trendyol, Hepsiburada masaüstü bilgisayar güvenli mi?

AshleyCole

Femtopat
Daha fazla  
Son zamanlarda Instagram'da çok fazla Trendyol ya da Hepsiburada PC güvensiz hissetiren içerikle karşılaştım. Bunlar ne kadar gerçek? (güvenlikten kastım yazan donanımın aynısının gelmesi örneğin Ryzen 7 alınca i5 işlemci gelir mi? Bunu soruyorum).

Son zamanlarda Instagram'da çok fazla Trendyol ya da Hepsiburada PC güvensiz hissetiren içerikle karşılaştım. Bunlar ne kadar gerçek? (güvenlikten kastım yazan donanımın aynısının gelmesi örneğin Ryzen 7 alınca i5 işlemci gelir mi? Bunu soruyorum).

1741277452674.png

Bunun gibi görseller kullanıp sanki son sürüm sistemlermiş gibi satıyorlar alanların çoğu küçük yaşta çocuklar olduğu için görsele kanıyorlar bu yüzden kimse önermiyor ancak adamlar dolandırıcı değiller ne yazıyorsa onu yolluyolar.

Eki Görüntüle 2439218

Bunun gibi görseller kullanıp sanki son sürüm sistemlermiş gibi satıyorlar alanların çoğu küçük yaşta çocuklar olduğu için görsele kanıyorlar bu yüzden kimse önermiyor ancak adamlar dolandırıcı değiller ne yazıyorsa onu yolluyolar.
Adamlar şaka maka logo olarak Brawl Stars kullanıyor kafayı yemelik :D
Sakın ha Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden PC alma. Aşırı kazık ve kalitesiz parçalar kullanılıyor, ayrıca i7 860 gibi 1. nesil yani 15-16 yıllık işlemciler kullanılıyor genellikle. Ayrıca bu adamların tek yaptığı bu da değil, vade farksız taksit imkanı sunduğu için ve/veya bilgisayardan hiç anlamadıkları için "e kardeşim i7 işlemci var işte" diyerek millet bunlara yöneliyor gözlemlediğim kadarıyla, yani sakın kanmayın bu ilanlara.

Eki Görüntüle 2439218

Çok korkunç duruyor. İçinde yüksek ihtimal GT 730 i5 3470 vardır :D

Eki Görüntüle 2439218

Hocam zaten bu görsel de monitor içinde hangi oyun yazıyorsa o oyunu o bilgisayar 100/100 açmıyor Trendyol'dan PC almak mantıksız bence.

Çok korkunç duruyor. İçinde yüksek ihtimal GT 730 i5 3470 vardır :D

İhtimal değil hocam garanti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı