Trendyol-Hepsiburada'dan 30.000TL'ye hazır sistem önerisi

Furkan Özen

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar, taksitte faiz koymadığı için Trendyol veya Hepsiburada'dan kasa alacağım. Bütçem 30k, güvenilir satıcı olduğunu bildiğiniz yerlerden önerirseniz sevinirim.

Arkadaşlar iyi akşamlar, taksitte faiz koymadığı için Trendyol veya Hepsiburada'dan kasa alacağım. Bütçem 30k, güvenilir satıcı olduğunu bildiğiniz yerlerden önerirseniz sevinirim.
Trendyol veya Hepsiburada'dan PC alınmaz.

Trendyol ve Hepsiburada'dan hazır sistem önermem. Hiç bir satıcı ürünün hak eden fiyatını koymuyor. Farklı sitelere yönelebilirsin.

O sitelerden alacaksan parça parça toplayacaksın. Vatan veya gamegaraj bakabilirsin. Oralarda da hazır sistemlerde indirim olursa alabilirsin. Vadesiz taksit imkanı var.

Hayır hocam 12 taksit seçeneklerinde dediğiniz kadar koysa gözüm kapalı alırdım zaten.
Ne kadar koyuyor? Hocam gerekirse 25Bin TL'lik bir sisteme 5 bin TL faiz koysun. 30 Bin TL'ye 4. nesil, gtx 750 ekran kartlı sistem mi istiyorsun?

Trendyol'dan alırsan pişman olursun ben aldım çok pişmanım İtopya'dan ince hesaptan topla ama bir tane buldum bir düşün bunu RAMTECH FF VİCTORY R550PLUS RYZEN 5 5500 32RAM 1TB SSD RTX4060 23,6"CURVED MONİTÖRLÜ OYUNCU PC Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Düşünme bunu.

Trendyol'dan alırsan pişman olursun ben aldım çok pişmanım İtopya'dan ince hesaptan topla ama bir tane buldum bir düşün bunu RAMTECH FF VİCTORY R550PLUS RYZEN 5 5500 32RAM 1TB SSD RTX4060 23,6"CURVED MONİTÖRLÜ OYUNCU PC Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aynen kanka bu kadar para verip R5 5500 kullanacak :D
Ayrıca Ramtech satıcısını asla sevmiyorum, arkadaşımdan 1000 liraya aldığı GTX 1050 Ti ekran kartını 4500'e bilmeyen birine satmış geçenlerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı