Trendyol hesabı askıya aldı

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba bugün başıma gelen bir saçmalıktan bahsedeceğim. Birkaç gün önce Trendyol´dan bildirim geldi ve 1780 RP´nin 64₺ yerine 50₺ olduğu yazıyordu tanıtıma özel mi neymiş. Neyse ben de aldım ve 1 tane alma hakkım vardır diye düşünüp 2.yi almadım. Dün telefonumda hesabım açık haldeyken aynı ürünün bildirimini tekrar attılar. Ben de doğal olarak 1´den fazla alabiliyoruz diye bir kez daha sipariş verip satın aldım ve bekledim kod gelmesini. O gün gün içinde gelmedi ve bu sabah uyandığımda bana Trendyol´dan SMS gelmiş ve "**** nolu siparişinizin iadesi bankanıza yapılmıştır." Yazıyordu. Ben de uygulamaya girdiğimde bildirimler kısmında şu cümleyi gördüm "**** nolu siparişin sistemimiz tarafından riskli bulunduğu için güvenlik nedeniyle iptal edilmiş ve hesabın askıya alınmıştır. Tekrar aktifleştirebilmek için bizimle iletişime geçmelisin". İlk başta fazla önemsemedim fakat beni çileden çıkaran nokta şuydu; internette verdikleri Trendyol Müşteri Hizmetleri numarası üzerinden aradığımda ve hesap ile ilgili işlem kısmını tuşladığımda tek bir seçenek veriyor ve o seçenek benim sorunumla ilgili değil. Aradığım telefon numarası da hesabımla bağlantılı ve otomatik yönlendirme de biliyor çünkü aradığımda bana "*** nolu siparişinizin iadesi bankanıza yapılmıştır. 2-10 iş günü içerisinde hesabınıza yüklenecektir" diyor. Müşteri hizmetlerine bağlanamadığım gibi hesaptan hiçbir şey de alamıyorum ve etkinleştirme ile alakalı SSS´de hiçbir şey bulamadım. Madem ki bir tane alma hakkımız var niye bana tekrar almam için bildirim atıyorsun, hadi attın ve aldım neden hesabı askıya alıyorsun ve askıya da aldın ona da kabul ama hesabı tekrar açmak için hiçbir yönlendirme yapmamak da nedir yahu. Eğer siz de bu üründen alacaksanız 2.sini alırken dikkat edin derim. Sağlıcakla kalın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı