Trendyol iadeyi 2 defa gönderdi

mutluay02

Decapat
Herkese iyi günler bundan 3 ay önce bir HP laptop satın aldım. Trendyol üzerinden (4084 TL ) daha sonra ürün arızalı çıktığı için iade ettim. Daha sonra iadem onaylandıktan sonra 4084 TL hesabıma geldi. Bende üzerinde bir miktar para daha ekleyip bir ASUS laptop ( 4226 TL ) ye satın aldım. Ürün özelliklerinde 8 GB RAM yazıyordu fakat bana gelince 4 kendi 4'te satıcı içine eklediği için garanti dışı kalır diye iade ettim. Daha sonra baktım hesabıma 4084 TL ( eski HP fiyatı ) yollamışlar daha sonra Trendyol'u aradım niye eksik yolladınız diye bana dekont mail atmışlar 4226 TL yolladık diye baktım dekont gerçekten 4226 TL az daha bekleyin dediler sonra bir baktım ertesi gün hesabıma 4226 TL geldi. İşin özeti Trendyol 2 kere 4084 TL 1 kere de 4226 TL yanlışlıkla yolladı hesabıma. Bunu nasıl iade ederim, nasıl bir süreç izlemeliyim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı tamamen teyit etmeden aman fazla yolladınız deme. Bazen bankadan kaynaklı sorun oluyor ve sonradan düzeliyor. Emin olduktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp belirtirsiniz.
Aynen öyle, olan para da gider mazallah.

Hesabınızı kontrol ettiniz mi? 8000 küsur ₺ geldiğine emin misiniz?
Ben dediğim gibi eksik geldi sanıp 2.kez yolladıkları 4084 TL yi çektim 142 TL bekliyordum bugün 4226 TL geldi
Zaten onlar muhasebe eksiği görünce dönüş yaparlar büyük ihtimal. Paralarını yedirmezler :D

Bu arkadaşın attığı hesaba yollamayın.
Para iadesinin ikisi trendyol.com tarafından gönderilmiş fazladan gelen iade ise dsm grup danışmanlık ( trendyolun şirketinin ismi ) isimli şirketten yapılmış yani birbirlerinden haberi yoksa istemezler ( tabi ki hemen arayıp yollayacağım demek istediğim bana dönmelerini beklersem uyanmazlar )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı