Trendyol kurye eylemi büyüyor

Yine verdiği 50-100 TL ile karşısındakini kölesi sanan kekolar doluşmuş konuya. Her yerde aynı bunlar. Garsonu da kuryeyi de kölesi sanıp erkeklik yapıyorlar işte.
 
Milleti işini yapıyor diye övecek değiliz , onlara niye acıyalım anlamadım. Bu ülkede daha kötü şartlarda çalışan var hem de asgari ücrete çalışıyorlar. Herkes işini düzgün yapsın . Yapamayan da bırakır. Liyakat bunu gerektirir. Bizim millette nedense gereksiz vicdan duygusu var. Adamın işi o işi
 

O zaman rahatsız olmayacaksın her hatasına. O ona göre işidir sana göre iyi olmayabilir ama o öyle çalışıyordur.
 
O zaman rahatsız olmayacaksın her hatasına. O ona göre işidir sana göre iyi olmayabilir ama o öyle çalışıyordur.

O öyle çalışıyordur mu? Bir işi yaparken belli kurallar altında yaparsın. Ülkenin hali sizin gibiler yüzünden bu halde zaten. Adam aşağıdan kargo fırlatıyor yahu? Hele bir keresinde abi çıkamam işim var dedi ki yahu işin ne olabilir? Sana bunun için para veriyorlar. Yarın hastaneye gittiğinde doktor günde 150 hasta bakıyor, 151.hastaya kusura bakmayın işim var mı desin? Nasıl hissedersin? Herkes işini en iyi şekilde yapacak, çünkü işini en iyi yapan vatanını en çok sevendir. Çok sevdiğim bir liderin sözüdür bunda iş fark etmez. Gelişmek istiyorsak yapmamız lazım.
 

Önceki yorumları okumanı tavsiye ederim çünkü onlara göre konuşacağım haberin olsun.
Şimdi hem maaşlarına laf edip hem de hizmetlerine laf edersek o adamdanda güzel bir üslup güzel bir hizmet bekleyemezsiniz. Adamlar zaten çok ağır şartlar altında çalışıp az maaş alıp bir de sizin onlara yaptığınız kötü muameleler ile hayatını idame ettirmeye çalışıyor. Benim gibiler olsaydı bu ülkede herkes neşe ile yaşardı neşe ile olurdu. İşini en iyi yapan vatanını en çok sevendir diye de bir söz yok değiştirerek buraya koymayalım. Onun orijinali vatanını seven görevini iyi yapardır olacak. Eğer saygı gösterirsek saygı görürüz. Bütün gün çalışan ve ayda sadece 4 bin TL'ye talip bir adama tutup "it gibi yapacaksın parasını veriyoruz" diyemezsin. Sana getirmez başkasına götürür çünkü sen saygılı değilsindir diğeri saygılıdır. İşçi olmadan müşteri olmayın. Birazcık adamların halini anlayın.
Zam oranı yüzde 39'a çekilmiş.

Haklarını almışlar helal olsun.
 
Adamlara saygı duyulmalı.
 
Hiçbir kurye 4 bin TL maaş almıyor ? Mahalle restoranında bile 6 bin TL den başlıyor. Boş yere algı yapılmasın. Üstelik ben onlara saygı gösteriyorum. Atatürkün sözü de söylediğim cümlenin anlamını taşır. Boş yere oradan üste çıkmaya çalışma. Buyrun para verip hizmet görmemeye devam edin. O adam saygıya göre iş yapamaz. Düzgün bir şekilde çalışırsa zaten saygı görür. İşi zor geliyorsa bırakıp gider , kimse ona zorla iş yaptırmıyor. İşe girerken şartlar belli zaten.
 

Konuyu tam okumadan gelmişsin bu belli. Şimdi kuryeler 9-10K TL arası para alıyorlar. Motorun benzini ihtiyacı falanı filanı derken ihtiyaçlara 5-6K TL arası gidiyormuş. Kalan para 4K TL. Eğer bu kadar zahmetten sonra 4K TL kalması o işçi için küfür gibidir çünkü 10-15 saat arası çalışıp tatil yapmıyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…