Çözüldü Trendyol M.2 SSD siparişinde dolandırıldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ValderZ

Centipat
Daha fazla  
M.2 SSD sipariş ettim. Böyle bir ürün geldi, resmen dolandırıldım ama şu an para Trendyol'da yani satıcıya geçmedi. Paketi elime aldığımda şeklinden zaten huy kaptım çünkü alacağım şey yuvarlak değil. Video aldım paketi açarken ama bir yere sabitlediğim için tam açılırken gözükmüyor elimde olduğu için. Neyse Trendyol'da böyle bir durum yaşayan, iade talep eden falan var mı? Süreç nasıl işliyor benim yanımda dururlar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20220202_142707.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 1.073
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bas harfleri
İ.E.i
Bursa
Ozur acmaniz icin talebimiz yok, onemli olan boyle bir davranis sergilememekti, Sagduyulu sekilde konuya yaklasmakti ve iadenizi kabul edecegiz. Kimseye zorla urun satisi yapmiyoruz. Gerekli yasal haklarinizi arayabilirsiniz cunku biz arayacagiz. Konunun yasal sureciyle alakali da tum arkadaslari buradan bilgilendirecegiz.
Okudum ben satıcı %100 haklı demedim. Konu sahibi haklıyken haksız duruma düştü. Peçeteyi açmamasına rağmen benim tahmin ettiğim ebatta değil ürünü açamam diyor. Videoya çekip alsa bunu Trendyol'a bildirse zaten Trendyol kullanıcının yanında olacak.

@ValderZ hocam siz ürünü açtınız mı? Eğer açmak istemiyorsanız, direkt öylece iade de edebilirsiniz. İçinde SSD varmış, yokmuş çok da önemli değil çünkü. Orijinal kutusunda olmaması bile başlı başına bir hata. Sıfır ürün yollamamışlar bir kere.

Böyle diyebilmen için bütün paketlerin peçetenin açılması gerekiyor sen bir şey çıkmaz diyorsun @Doktorteknik belirtmiş zaten peçeteye sardığını gayet de haklı dava ha içinden bir şey çıkmazsa sen haklısın.

Ben burada aylik 700 bin TL'lik satis yapiyorum.

Hiçbir şirket gelip aylık kazandığı parayı söylemez içi boş kargo göndermişsiniz adam bunun peşine düşmüş madem bu kadar büyük bir satıcısınız isminiz 1 kişi tarafından karaladı diye batacak değilsiniz ne bu kadar battı size?
Artık fake hesap mısınız ya da başka olaylar mı dönüyor bilemem ancak büyük bir mağaza bu üslüba takınıp müşterisini rencide etmez.
Bunun yerine sorunu buradan çözmeyi deneyip herkeste iyi bir izlenim bırakabilirdiniz nasıl olsa koskoca forum.

Plastik yolda gidiyor. Verdim kargoya. Arkadaşlar hâlâ böyle bir ürün olduğuna inanıyor ama ürün yok.

Arkadaşın troll olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…