Çözüldü Trendyol M.2 SSD siparişinde dolandırıldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ValderZ

Centipat
Daha fazla  
M.2 SSD sipariş ettim. Böyle bir ürün geldi, resmen dolandırıldım ama şu an para Trendyol'da yani satıcıya geçmedi. Paketi elime aldığımda şeklinden zaten huy kaptım çünkü alacağım şey yuvarlak değil. Video aldım paketi açarken ama bir yere sabitlediğim için tam açılırken gözükmüyor elimde olduğu için. Neyse Trendyol'da böyle bir durum yaşayan, iade talep eden falan var mı? Süreç nasıl işliyor benim yanımda dururlar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20220202_142707.jpg
    IMG_20220202_142707.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 1.073
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bas harfleri
İ.E.i
Bursa
Ozur acmaniz icin talebimiz yok, onemli olan boyle bir davranis sergilememekti, Sagduyulu sekilde konuya yaklasmakti ve iadenizi kabul edecegiz. Kimseye zorla urun satisi yapmiyoruz. Gerekli yasal haklarinizi arayabilirsiniz cunku biz arayacagiz. Konunun yasal sureciyle alakali da tum arkadaslari buradan bilgilendirecegiz.
Silindirik bir plastik üstü ve altı açık. Peçete gözüküyor, peçetenin ebatı belli alacağım ürünün ebatı belli tahminde bulunmak zor değil.

Tahminler ile hiçbir yere gelinmez hocam açıp bakacaksın parçalıycaksın o peçeteyi ama yine de bakacaksın ben olsam öyle yaparım yani.

Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Yaklaşık 5-6 sayfa önce konuya @reddline mesaj yazmaya başladıktan sonra okumayı bıraktım. Eğer ürün kutusuz geliyorsa satıcı ürününde kutusuz olduğunu yazmak zorunda. Konuyu açan arkadaş da papağan gibi kaç kez yazmış kutunun içinde ürün yok diye ama siz hâlâ bir kılıflar uydurup çocuğa laf atıyorsunuz. Arkadaş buraya konu açmış o mağazanın görevlisi de buraya gelip "propaganda, itibarımız zedelediniz" cart curt yazmış. Yapacağı tek şey buraya iletişim numarası bırakıp alıcı ile iletişime geçmekti. Ayrıyeten Technopat'ın izni olmadan ekran görüntülerinin dava vb. gibi şeylerde etkili olmadığını düşünüyorum.

Arkadaş bu insanlar Şikayetvar'a hiç mi girmedi anlamıyorum ya millet bir dünya karalama yazıyor ben sadece dolandırıldım dedim diye vatan haini ilan edildim (ki dolandırıldım zaten)

Tahminler ile hiçbir yere gelinmez hocam açıp bakacaksın parçalıycaksın o peçeteyi ama yine de bakacaksın ben olsam öyle yaparım yani.
İşte tutturmuş aldığım ürün o ebatlarda değil. Sen video çekip göstersen o peçetenin içindekini zaten her türlü paranı alacaksın.

Silindirik bir plastik üstü ve altı açık. Peçete gözüküyor, peçetenin ebatı belli alacağım ürünün ebatı belli tahminde bulunmak zor değil.
Ürünün ebatını bildiğinize emin misiniz? Konu açana kadar alıp baksaydınız keşke 2 saniyeden fazla zaman kaybetmezdiniz. Kutuya gayet rahat sığacak bir boyutu var.

Diğer taraftan ürünün kutusuz gönderilmesi daha büyük bir sorun. Hangi sebeple sıfır ürünü kutusundan çıkarıp peçeteye sardınız? @Doktorteknik

İşte tutturmuş aldığım ürün o ebatlarda değil. Sen video çekip göstersen o peçetenin içindekini zaten her türlü paranı alacaksın.
Olay parayı almayı geçti, siz satıcının yazdığı mesajı okudunuz mu acaba? Davayla filan tehdit etmeye kadar gitmiş olay eğer okumadıysanız. Alıcı benim hakkımda olumsuz şeyler söylüyor diye dava etmek nedir. Adam kafasından sallamıyor ya bunları, kanıtları var. Mağduriyet yaşamış. Böyle bir konuşmayı bir satıcının yapması ne kadar mantıklı sizce? Saçma bir neden yüzünden davayla tehdit edip haklı çıkacaklarını mı sanıyorlar? Bence mağdur arkadaş onları dava etmedi diye sevinsinler. Satıcının kendisi söylüyor ürünü orijinal kutusundan çıkardık diye, nasıl bir mantık acaba bu 😡

Diğer taraftan ürünün kutusuz gönderilmesi daha büyük bir sorun. Hangi sebeple sıfır ürünü kutusundan çıkarıp peçeteye sardınız? @Doktorteknik
İşte bu soruyu sizin değil arkadaşın sorması gerek ama kendisi firmanın ismini karalamakla meşgul. :D
Firmayı arayıp burada konu açmasa dava ile uğraşmazdı.

Ürünün ebatını bildiğinize emin misiniz? Konu açana kadar alıp baksaydınız keşke 2 saniyeden fazla zaman kaybetmezdiniz. Kutuya gayet rahat sığacak bir boyutu var.

Kutunun içindeki peçete kutunun boyutundan daha küçük ve anlatıldığı gibi sarılı vb. durmuyor normal sıkıştırılmış bir peçete arkadaşlar görmedikleri için anlamıyorlar ama imkanı yok arkadaş sarılmış bir şey değil içinde olmasının imkanı yok ya yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı