Trendyol monitör alışverişinde bir sorun olur mu?

FlapJackx4

Hectopat
Bu monitörü aldım. Normalde 4300 burada 4200 diye tercih ettim, şu anlık daha bir şey yok. Gelince gerekli IPS glow ghosting overshot Dead pıxel testlerini yapacağım. Yani 15 gün cayma bedeli var ama ne bileyim insan gene de tereddüte giriyor. Trendyol'dan monitör alıp sıkıntı yaşayan var mı, ya da bir sıkıntını yaşarsam iade süreci nasıl olur? (Sıkıntı yaşar mıyım?)

144 Hz 1 ms için çok yüksek geldi bana fiyatı.
4K sanırım. Sistem gereksiniminiz 4K desteklemiyorsa almanın çok bir anlamı yok.
1601985772284.png

Bu monitörü aldım. Normalde 4300 burada 4200 diye tercih ettim, şu anlık daha bir şey yok. Gelince gerekli IPS glow ghosting overshot Dead pıxel testlerini yapacağım. Yani 15 gün cayma bedeli var ama ne bileyim insan gene de tereddüte giriyor. Trendyol'dan monitör alıp sıkıntı yaşayan var mı, ya da bir sıkıntını yaşarsam iade süreci nasıl olur? (Sıkıntı yaşar mıyım?)

1080P yeterli gelecektir niye bu kadar abarttınız sisteminiz o kadar güçlü mü ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı