Trendyol Nasa İletişim güvenilir midir?

Skyrise

Decapat
Trendyol Nasa İletişim güvenilir midir? Sipariş verdim ancak güvenilir mi merak ettim.

Trendyol aracılığıyla NASA iletişimden akıllı robot siparişi verdim. Henüz onaylanmadı ama yorumlara baktıkça iptal etmek geliyor içimden. Ürün alıp memnun olan var mı acaba?

Aynı yerden ben de robot süpürge almak istiyorum. Magaza puanı Trendyol'da yüksek ama şikayetleri de var. O nasıl oluyor, bilemedim. Sizin ürününüz geldi mi acaba?

Trendyol aracılığıyla NASA iletişimden akıllı robot siparişi verdim. Henüz onaylanmadı ama yorumlara baktıkça iptal etmek geliyor içimden. Ürün alıp memnun olan var mı acaba?

Ben telefon aldım geçen sene hala kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı.

NASA iletişim problemli bir yer, ben telefon aldım, aldığım ilk gün telefon kendi kendine kapanıyordu, iade ettim hiç bakmadan reddettiler, servise götür iade raporu al dediler ama servis böyle bir belge vermeyiz biz diyor, adamların umurunda değil bozuk telefon elimde kaldı.

bozuk ürün satıp iade almıyorlar başınız ağrır tüketici hakem heyeti bırt zırt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…