Trendyol Nasa İletişim güvenilir midir?

Nasa iletişimi bilmiyorum fakat burdan araştırma yapmanız iyi bir karar olmuş . Nedenine gelirsek birkaç ay önce Hepsiburada gamers_arena adlı satıcıdan monitör almıştım ve bir süre sonra arıza çıktı. Adamlara ulaşabilmek imkansız gibi birşey. Ne telefonlara bakıyorlar ne de sosyal medya hesaplarına. Özellikle sikayetvar.com'daki şikayetleri inceleyin. Yararlı olacaktır.
 
NASA iletişimi bilmiyorum fakat buradan araştırma yapmanız iyi bir karar olmuş. Nedenine gelirsek birkaç ay önce Hepsiburada GAMERS_ARENA adlı satıcıdan monitör almıştım ve bir süre sonra arıza çıktı. Adamlara ulaşabilmek imkansız gibi bir şey. Ne telefonlara bakıyorlar ne de sosyal medya hesaplarına. Özellikle sikayetvar.com'daki şikayetleri inceleyin. Yararlı olacaktır.

Bu devirde doğru düzgün telefonlara bakan yok ki. Her gün binlerce sipariş alınıyor... Nereye kadar gidecek bu böyle hiçbir fikrim yok. :(
 
Kasım 2019'da telefon almıştım hala sorunsuz kullanıyorum güvenilir bir yer.

Güle güle kullanın. Daha Türkiye'ye geleli 1 gün olan Xiaomi Mi Band 5'i hemen piyasaya sürdüler. Bu da onlara olan güvenimi arttırdı. Bence güvenilir bir yer. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
 
Trendyol aracılığıyla Nasa iletişimden akıllı robot siparişi verdim. Henüz onaylanmadı ama yorumlara baktıkça iptal etmek geliyor içimden. Ürün alıp memnun olan var mı acaba?

 

Geri
Yukarı