Trendyol nasıl kazanıyor?

Caner Karaca

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2018
Mesajlar
844
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bildiğiniz üzere Trendyol'un Trendyol cüzdan adında bir uygulaması var ve bunun üzerinden alışveriş yaptığınızda size belli bir miktar parayı geri ödüyor. Bunu nasıl yapıyor? Zarar etmiyor mu?

Trendyol yemek bölümünü örnek alırsak. Hadi diyelim ilk siparişe kupon verdin teşvik için tamam. Ama geçenlerde köfteci Yusuf'tan 24₺'ye tam ekmek köfte aldım. Normalde bu yemek köftedi Yusuf'ta da fiyatı aynı yani adamlar sizden kargo parası da almıyor. Üstüne her siparişinizde eğer Trendyol cüzdan ile alırsanız paranızın %10'unu iade ediyor. Yani köfteci Yusuf'a gitmek yerine evinizden alırsanız daha ucuza alıyorsunuz garip bir şekilde. Adamların bundan kârı nedir? Nasıl zarar etmiyorlar?

Kaldı ki tek merakım bu da değil, kol kadar tam ekmek köfte nasıl 24₺? Eşek eti mi var içinde😃. Ucuz bir şey görünce kıllanır oldum nasıl olur diye. Aslında 24₺ de çok ucuz bir fiyat değil ama diğerlerine göre öyle, neyse...

Allah razı olsun bu arada ikisine de normalde dışarıdan yemek yemem ekonomik sebeplerden ötürü ama almak zorunda kalmıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı