Çözüldü Trendyol oluşturulan siparişte isim soy isim gözükür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
Trendyol'dan sevgilime hediye göndermek istiyorum. Hediye ona geldiğinde kutuda benim isim soyismim gözükür mü? Gözükmemesinin bir yolu var mıdır? Ona gelen kutuda benimle alakalı hiçbir bilgi olmasını istemiyorum.

Çözüm
Sipariş verirken bilgilerinizi doldururken isim olarak sevgilinizin ad soyadını yazarsanız onun adı görünür. Kendi adınızı soyadınızı yazmak zorunda değilsiniz. Ödeme esnasında verdiğiniz bilgiler ürünün teslim edileceği kişinin bilgileri zaten.
Benimle alakalı herhangi bir bilgi eder mi yani sonuç olarak, bir de siparişi ben vermedim deyip almazsa ne yapacağım?
Bilgi elde edemez hocam yukarıda açıkladığım gibi. Sevgilinizle o raddede iletişim kurabilirsiniz diye düşünüyorum almazsa. Numara olarak kendinizi verip kapıya da bıraktırabilirsiniz siparişi.

Tamam hocam orası öyle ama telefon numarasını eklediğinde siteye eklemek için SMS doğrulaması gidiyor ya.
Anladım, teslimat kodundan bahsettiğinizi sanmıştım. Orası öyle evet.

Bilgi elde edemez hocam yukarıda açıkladığım gibi. Sevgilinizle o raddede iletişim kurabilirsiniz diye düşünüyorum almazsa. Numara olarak kendinizi verip kapıya da bıraktırabilirsiniz siparişi.

Anladım, teslimat kodundan bahsettiğinizi sanmıştım. Orası öyle evet.

Tamamdır hocam sağ olun. Kapıya bıraktırırım.

Nasıl hocam biraz daha açar mısınız? Daha önce hayatımda sadece 2-3 kez sipariş verdim trendyoldan.
Ödeme kısmına gelince tek tek yazmıyorsun bilgileri, adres ekle kısmına girip oluşturman lazım. Ağustos'ta beyaz eşya alırken babamın numarası üzerine yeni adres oluşturmuştum. Onay kodu istemişti. İsteyebilir yani kod.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı