ahmet_kıran
Hectopat
Trendyol'dan sevgilime hediye göndermek istiyorum. Hediye ona geldiğinde kutuda benim isim soyismim gözükür mü? Gözükmemesinin bir yolu var mıdır? Ona gelen kutuda benimle alakalı hiçbir bilgi olmasını istemiyorum.

Hayır, telefon numarası olarak hangi numarayı yazdıysa kod da o numaraya gider.
Sevgilinse senin gönderdiğini anlamaması için niye kasıyorsun bu kadar?Benimle alakalı herhangi bir bilgi eder mi yani sonuç olarak, bir de siparişi ben vermedim deyip almazsa ne yapacağım?
Sevgilinse senin gönderdiğini anlamaması için niye kasıyorsun bu kadar?
Bilgi elde edemez hocam yukarıda açıkladığım gibi. Sevgilinizle o raddede iletişim kurabilirsiniz diye düşünüyorum almazsa. Numara olarak kendinizi verip kapıya da bıraktırabilirsiniz siparişi.Benimle alakalı herhangi bir bilgi eder mi yani sonuç olarak, bir de siparişi ben vermedim deyip almazsa ne yapacağım?
Anladım, teslimat kodundan bahsettiğinizi sanmıştım. Orası öyle evet.Tamam hocam orası öyle ama telefon numarasını eklediğinde siteye eklemek için SMS doğrulaması gidiyor ya.
Bilgi elde edemez hocam yukarıda açıkladığım gibi. Sevgilinizle o raddede iletişim kurabilirsiniz diye düşünüyorum almazsa. Numara olarak kendinizi verip kapıya da bıraktırabilirsiniz siparişi.
Anladım, teslimat kodundan bahsettiğinizi sanmıştım. Orası öyle evet.
Trendyol'da yeni adres eklerken yazdığın numara farklıysa kod gönderebiliyor onay için, en son babam adına sipariş verirken istemişti. Ona dikkat et o zaman.Adı üstünde hediye. Gönlünü almak için planlarım var.
Trendyol'da yeni adres eklerken yazdığın numara farklıysa kod gönderebiliyor onay için, en son babam adına sipariş verirken istemişti. Ona dikkat et o zaman.
Ödeme kısmına gelince tek tek yazmıyorsun bilgileri, adres ekle kısmına girip oluşturman lazım. Ağustos'ta beyaz eşya alırken babamın numarası üzerine yeni adres oluşturmuştum. Onay kodu istemişti. İsteyebilir yani kod.Nasıl hocam biraz daha açar mısınız? Daha önce hayatımda sadece 2-3 kez sipariş verdim trendyoldan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.