Trendyol'dan paybox satıcısından 2000 RP kodu aldım fakat ra ile başlayan bir kod geldi ve kodun yanlış olduğunu belirttim ama ısrarla bana kodun benim etkinleştiremediğimi söylüyorlar ve hatalı olmadığını da desteğe ve satıcıya sordum hep aynı cevap ama hala ra diye başlayan RP kodun olamayacağını bilmiyorlar her LoL Türkiye RP kodu rep.
-TR diye başlar ama maalesef anlamakta güç çekiyorlar.
Satıcı kod ucuz olsun diye Arjantinden almış kodu, Trendyol'a şikayet edin.
Ekstra: Sipariş de TR olarak belirtmişsiniz fakat Arjantin kodu verdiniz, sizi Trendyol'a şikayet edeceğim vs. de yazabilirsiniz.
Satıcı kod ucuz olsun diye Arjantinden almış kodu, Trendyol'a şikayet edin.
Ekstra: Sipariş de TR olarak belirtmişsiniz fakat Arjantin kodu verdiniz, sizi Trendyol'a şikayet edeceğim vs. de yazabilirsiniz.
Satıcı kod ucuz olsun diye Arjantin'den almış kodu, Trendyol'a şikayet edin.
Riot Games provides servers to host various aspects of League of Legends. These include but are not limited to logins, games, chat, the League of Legends Wiki Store, the in-game shop, etc. To help solve the problems of high latency caused by long distances and to avoid language barrier issues...
Riot Games provides servers to host various aspects of League of Legends. These include but are not limited to logins, games, chat, the League of Legends Wiki Store, the in-game shop, etc. To help solve the problems of high latency caused by long distances and to avoid language barrier issues...
Geçende böyle bir durum yaşandı. Size ne nerenin koduysa kodu? Ayrıca o konuda artık kodların böyle başlayacağı söylenmişti. Kodu kullanabiliyorsanız mesele yok.
Geçende böyle bir durum yaşandı. Size ne nerenin koduysa kodu? Ayrıca o konuda artık kodların böyle başlayacağı söylenmişti. Kodu kullanabiliyorsanız mesele yok.