Trendyol "paybox" satıcısı yanlış kod gönderdi

Riot desteğe bildir. Kodun kullanılmış olup olmadığını bilir.
Ticket attım beklemekteyim ama onların suçu olmadığı için büyük ihtimalle olumsuz cevap gelicek.
Ticket attım beklemekteyim ama onların suçu olmadığı için büyük ihtimalle olumsuz cevap gelecek.

Eveet Riot destek sağ olsun yardım etti ve kodu aktifleştirdiler PAYBOX ise Gpay müşteri hizmetlerine ulaşın dedi ulaştık ve kanıt olarak resim istediler e-mail yoluyla yolladım 2 dakika içerisinde de sipariş numaranızı da atar mısınız dediler attım ama 4 saattir geri dönüş yapmadılar. LoL desteğin bana yazdığı cevap.

Dosya Ekleri

• Screenshot_66.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:

Bugün aynı olay benim de başıma geldi ticket tarzı bir şey attım ama yani daha geçen gün adamlardan VP kodu aldım ve rep-TR olarak gönderdiler şimdi niye ra ile başlıyor anlamadım ve giremiyorum da yani kodu ülke değiştirin falan diyor.
Benim de ticket atmama rağmen hem yurtdışından birisi cevap verdi hem de reddettiler yani o yüzden anlamadım tam olarak ne yapabiliceğimi. Sen tam olarak ne yazdın ticketında?

Son düzenleme:
Ben de buradan satın aldım ve "RA" ile başlayan kod verdiler. Riot desteğe ticket attım bakalım ne olacak. Üç bin kişi 5 yıldız verip doğru geldi diyor olan bize oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…