Trendyol Paylaş Kazan Durumları

121228

Megapat
Makaleler
10
Evet arkadaşlar, an itibariyle etkinlik bitti. Siz kaç koleksiyonunuzu kaydettirdiniz? Gelin bu konu altında kaydedilme sayılarımızı paylaşalım.

Koleksiyon 1: 102
Koleksiyon 2: 104
Koleksiyon 3: 108

1-35
2-36
3-36

Durumlar bu şekilde vasat düzeyde. Kasacak düzgün bir yer bulsam uğraşıp 100 yapardım da olmadı. Mesela Technopat üzerindeki konular kapanmasa kesin 100 olurdum

1-35
2-36
3-36

Durumlar bu şekilde vasat düzeyde. Kasacak düzgün bir yer bulsam uğraşıp 100 yapardım da olmadı. Mesela Technopat üzerindeki konular kapanmasa kesin 100 olurdum
Katılıyorum. Maalesef Technopat'da konu açmamıza izin verilmedi.

Vay arkadaş biz hiç toplayamamışız.
Benim 26 hepsi.
Ama daha para yatmadı para ne zaman yatacak?
Ödüller 21 Ağustos 2020 tarihinde Trendyol Cüzdanım hesabınıza iletilecektir diye not düşülmüş. Saat belirtilmemiş, gün içerisinde verilir sanırım.

Bu Paylaş Kazan ne oluyor?
Koleksiyon oluşturuyorsunuz ve insanlar o koleksiyonu kaydettikçe para kazanıyorsunuz. Her 10 kişi kaydettiğinde 5 TL kazanıyordunuz. Her koleksiyondan toplam 50 TL kazanılabilir ve en fazla 150 TL kazanılabiliyordu.

Eklediğim kişi sayısı: 108
Benimkiler: 64 63 62

Donanımhaberi de kullandım. Technopat'da bulunan arkadaşlar daha kaliteli 30 kişi eklemiştim 27 geri dönüş oldu. Donanımhaber bildiğin çöplük ipini koparan gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…