1-35Evet arkadaşlar, an itibariyle etkinlik bitti. Siz kaç koleksiyonunuzu kaydettirdiniz? Gelin bu konu altında kaydedilme sayılarımızı paylaşalım.
Koleksiyon 1: 102
Koleksiyon 2: 104
Koleksiyon 3: 108
Eki Görüntüle 644501
Katılıyorum.1-35
2-36
3-36
Durumlar bu şekilde vasat düzeyde. Kasacak düzgün bir yer bulsam uğraşıp 100 yapardım da olmadı. Mesela Technopat üzerindeki konular kapanmasa kesin 100 olurdum![]()
Ödüller 21 Ağustos 2020 tarihinde Trendyol Cüzdanım hesabınıza iletilecektir diye not düşülmüş. Saat belirtilmemiş, gün içerisinde verilir sanırım.Vay arkadaş biz hiç toplayamamışız.
Benim 26 hepsi.
Ama daha para yatmadı para ne zaman yatacak?
Technopat üzerinden 10 tane kasmıştım sonra şu son 3 saat uğraşıp buraya geldim. Dün başlasam da 100 olurdu herhalde.Katılıyorum.Maalesef Technopat'da konu açmamıza izin verilmedi.
Koleksiyon oluşturuyorsunuz ve insanlar o koleksiyonu kaydettikçe para kazanıyorsunuz. Her 10 kişi kaydettiğinde 5 TL kazanıyordunuz. Her koleksiyondan toplam 50 TL kazanılabilir ve en fazla 150 TL kazanılabiliyordu.Bu Paylaş Kazan ne oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.