Trendyol Paylaş-Kazan Tek Bir Soru

Makaleler
3
Yer
Erbaa
Arkadaşlar bildiğiniz gibi trendyol.com paylaş-kazan uygulamasını faaliyete geçirdi ve ben 2 tane ana hesaptan fake hesaplarla 300 TL kazanabiliyorum. Davalık olmayalım aranızda 100 adet fake hesap açıp koleksiyonları kaydeden var mı? Olmadı hesapları kapatalım mı? Fake yapalım derken faka basmayalım 😁 Biraz korktum açıkcası. Resmi okuyup cevaplarsanız memnun olurum. İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 159
Hesapları kapatabiliyorsanız kapatın. Davalık olabilirsiniz.
Aynı IP adresinden açtığınız hesapları çat diye tespit ederler. Technopat Sosyal bile çoklu üyelikleri çat diye tespit ediyor Trendyol rahatlıkla tespit eder. Ayrıca ciddi miktarda bir para var.
Ama oraya günlük giriş çok fazla değil mi sistem mi ayıklayacak bunları? El ile mi? Dava yemediğim sürece sıkıntı yok.

Sistem aynı IP adresinden oluşturulan hesapları listeye alıyor. Oradan el ile ayıklanıyor. Ortada ciddi miktarda bir para varken uğraşacaklarını düşünüyorum.
Donanımhaber.com'a göz gezdirdim müşteri hizmetleri ile konuşulan ss'ler alınmış. Sorun olmaz diyende var sorun olur diyen de var. Ne ararsan var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı