E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #11 MuhammetCB dedi: Fiyat normal aslında 500gb ssd patriot 429tl aldım. Bilgisayarın bütün bileşenleri geldi bir tek ssd kaldı tamamlayamadım. Mağazaya ulaşabilsem acele ettireceğim. Faturalama yaptıkları için iptal de edemiyorum. Genişletmek için tıkla... ARENA BİLGİSAYAR - ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC.A.Ş. | Genel Müdürlük, Bilgisayar Parçaları ve Malzemeleri | Eyüp İstanbul , 0212 364 64 64 Bulurum.com
MuhammetCB dedi: Fiyat normal aslında 500gb ssd patriot 429tl aldım. Bilgisayarın bütün bileşenleri geldi bir tek ssd kaldı tamamlayamadım. Mağazaya ulaşabilsem acele ettireceğim. Faturalama yaptıkları için iptal de edemiyorum. Genişletmek için tıkla... ARENA BİLGİSAYAR - ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC.A.Ş. | Genel Müdürlük, Bilgisayar Parçaları ve Malzemeleri | Eyüp İstanbul , 0212 364 64 64 Bulurum.com
SelimAkoguz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 1.246 Çözümler 1 Yer Selim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Selim 7 Ocak 2021 #12 Hocam o fiyata o ana kartı aldığınıza şaşırdım. Güzel indirim yapmışlar, ama neden bu kadar ucuza sattılar ki?
Hocam o fiyata o ana kartı aldığınıza şaşırdım. Güzel indirim yapmışlar, ama neden bu kadar ucuza sattılar ki?
MuhammetCB Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #13 ekrem816 dedi: ARENA BİLGİSAYAR - ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC.A.Ş. | Genel Müdürlük, Bilgisayar Parçaları ve Malzemeleri | Eyüp İstanbul , 0212 364 64 64 Bulurum.com Genişletmek için tıkla... Akşama doğru aramayı düşünüyordum, biraz önce kargoya verildi
ekrem816 dedi: ARENA BİLGİSAYAR - ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC.A.Ş. | Genel Müdürlük, Bilgisayar Parçaları ve Malzemeleri | Eyüp İstanbul , 0212 364 64 64 Bulurum.com Genişletmek için tıkla... Akşama doğru aramayı düşünüyordum, biraz önce kargoya verildi
E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #14 SelimAkoguz dedi: Hocam o fiyata o ana kartı aldığınıza şaşırdım. Güzel indirim yapmışlar, ama neden bu kadar ucuza sattılar ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam yani bildiğin hayır yaptılar. 2000₺’ye de 2080 Super vardı yetişemedim. MuhammetCB dedi: Akşama doğru aramayı düşünüyordum, biraz önce kargoya verildi Genişletmek için tıkla... O halde aramanıza gerek kalmadı. Dediğim gibi yavaş çalışan bir firma ama sağlamlar.
SelimAkoguz dedi: Hocam o fiyata o ana kartı aldığınıza şaşırdım. Güzel indirim yapmışlar, ama neden bu kadar ucuza sattılar ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam yani bildiğin hayır yaptılar. 2000₺’ye de 2080 Super vardı yetişemedim. MuhammetCB dedi: Akşama doğru aramayı düşünüyordum, biraz önce kargoya verildi Genişletmek için tıkla... O halde aramanıza gerek kalmadı. Dediğim gibi yavaş çalışan bir firma ama sağlamlar.