Trendyol Satıcı Güvenilirliği

ticketmykells

Hectopat
Merhaba istediğim telefon hiçbir mağazada stokta gözükmediği için Trendyol'dan almak istedim ve şu puanlara sahip bir satıcıya denk geldim. Resmi distribütör garantili diyorlar cihazlara.

1669056074790.png

Benim de tam olarak merak ettiğim soru sorulmuş.
Başka bir cevap ise:
1669056021508.png

Satıcının profili ise budur:

1669055885485.png

Sizce güvenmeli miyim? Baştaki görseldeki soruyu merak ediyorum.

Merhaba istediğim telefon hiçbir mağazada stokta gözükmediği için Trendyol'dan almak istedim ve şu puanlara sahip bir satıcıya denk geldim. Resmi distribütör garantili diyorlar cihazlara.

Eki Görüntüle 1580472
Başka bir cevap ise:
Eki Görüntüle 1580471

Eki Görüntüle 1580465

Ürünün ne olduğunu bilmeden nasıl söyleyelim?

Eki Görüntüle 1580472
Başka bir cevap ise:
Eki Görüntüle 1580471

Eki Görüntüle 1580465
Resmi distribütör Türkiye'ye ile ilgili yetki sahibi şirket oluyor. Türkiye de yetkilisi kim ise o bakar.

Eki Görüntüle 1580472
Başka bir cevap ise:
Eki Görüntüle 1580471

Eki Görüntüle 1580465

Adamlar aracı yani alıyorlar ve üstüne belli bir miktar kar koyup içini bile açmadan satıyorlar. Yani cihaz üretilip paketlendiği gibi elinize geliyor. Eğer bir sorun ve problemle karşılaşırsanızda direkt olarak telefonu üreten firmadan destek alıyorsunuz. Tabii bir problemi çıkarsa iade haklarınız mevcut. Zaten Trendyol size gerekli hakları sunar mağduriyetiniz durumunda.

Satıcı puanlarını referans almamak gerekir ancak gönderilen pakette bandrolü kapalı ve yıpranıklığı bulunmayan bir kutuda ulaştığında ve kutunun içinde de parmak izi ile toz izi bulunmayan bir cihaz ile karşılaştığınızda iyi bir alışveriş olacaktır.

Satıcı ismini niye sansürlediniz? Güvenilire benziyor.
Gizlilik problemi olur diye düşündüm fakat forumda bir konu daha gördüm silinmemiş, ben de paylaşayım Ceptetek satıcı ismi.

@Yigithan Yildirim hocam siz aynı satıcıdan alışveriş yapmışsınız. Bir sıkıntı yaşandı mı?

Son düzenleme:
Gizlilik problemi olur diye düşündüm fakat forumda bir konu daha gördüm silinmemiş, ben de paylaşayım Ceptetek satıcı ismi.

@Yigithan Yildirim hocam siz aynı satıcıdan alışveriş yapmışsınız. Bir sıkıntı yaşandı mı?
Ben sorun yaşamadım.

Ama şunu söyleyebilirim, Trendyol'un kendi satıcısından ek olarak başka bir telefon aldım ve ithalat garantili çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı