H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Kasım 2021 #1 Gamepower Magnus V2 sipariş ettim 1 saat önce ancak sipariş özetini incelerken soy adımın son harfini "r" yerine "D" olarak yazmışım ve düzeltemedim. Bir sıkıntı olur mu? Bir sıkıntı olursa ne yapmalıyım? Adres vs. her şey detaylı zaten.
Gamepower Magnus V2 sipariş ettim 1 saat önce ancak sipariş özetini incelerken soy adımın son harfini "r" yerine "D" olarak yazmışım ve düzeltemedim. Bir sıkıntı olur mu? Bir sıkıntı olursa ne yapmalıyım? Adres vs. her şey detaylı zaten.
Heisenbergin Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 25 Kasım 2021 #2 Bir sıkıntı olmaz.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 25 Kasım 2021 #3 Daha kargoya verilmemişse muhtemelen fatura da basılmamıştır. Destek ile görüşebilirsiniz. Ayrıca faturada T.C kimlik numaranız yer aldığı için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Daha kargoya verilmemişse muhtemelen fatura da basılmamıştır. Destek ile görüşebilirsiniz. Ayrıca faturada T.C kimlik numaranız yer aldığı için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Kasım 2021 #4 286313 dedi: Daha kargoya verilmemişse muhtemelen fatura da basılmamıştır. Destek ile görüşebilirsiniz. Ayrıca faturada T.C kimlik numaranız yer aldığı için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konularda cahilim af buyurun. Ben T.C. girmedim ki hocam? Adres, isim soy isim ve kart bilgileri girdim sadece. 286313 dedi: Daha kargoya verilmemişse muhtemelen fatura da basılmamıştır. Destek ile görüşebilirsiniz. Ayrıca faturada T.C kimlik numaranız yer aldığı için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 27 Kasım'da verilecek ama destekle görüşmeyi hiç yapmadım nasıl olacak bilmiyorum.
286313 dedi: Daha kargoya verilmemişse muhtemelen fatura da basılmamıştır. Destek ile görüşebilirsiniz. Ayrıca faturada T.C kimlik numaranız yer aldığı için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konularda cahilim af buyurun. Ben T.C. girmedim ki hocam? Adres, isim soy isim ve kart bilgileri girdim sadece. 286313 dedi: Daha kargoya verilmemişse muhtemelen fatura da basılmamıştır. Destek ile görüşebilirsiniz. Ayrıca faturada T.C kimlik numaranız yer aldığı için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 27 Kasım'da verilecek ama destekle görüşmeyi hiç yapmadım nasıl olacak bilmiyorum.
Heisenbergin Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 25 Kasım 2021 #5 Humbel dedi: Bu konularda cahilim af buyurun. Ben T.C. Girmedim ki hocam? Adres, isim soy isim ve kart bilgileri girdim sadece. 27 Kasım'da verilecek ama destekle görüşmeyi hiç yapmadım nasıl olacak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben daha önce adımı yanlış girmiştim. Kapıya gelen kurye yanlış yazdığım adı okudu. Benim dedim, verdi ve gitti. Yani bir sıkıntı çıkmıyor hocam.
Humbel dedi: Bu konularda cahilim af buyurun. Ben T.C. Girmedim ki hocam? Adres, isim soy isim ve kart bilgileri girdim sadece. 27 Kasım'da verilecek ama destekle görüşmeyi hiç yapmadım nasıl olacak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben daha önce adımı yanlış girmiştim. Kapıya gelen kurye yanlış yazdığım adı okudu. Benim dedim, verdi ve gitti. Yani bir sıkıntı çıkmıyor hocam.
473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #6 Humbel dedi: Bu konularda cahilim af buyurun. Ben T.C. Girmedim ki hocam? Adres, isim soy isim ve kart bilgileri girdim sadece. 27 Kasım'da verilecek ama destekle görüşmeyi hiç yapmadım nasıl olacak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İsmini Abdülrezzak yazsan bile bir şey olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2021
Humbel dedi: Bu konularda cahilim af buyurun. Ben T.C. Girmedim ki hocam? Adres, isim soy isim ve kart bilgileri girdim sadece. 27 Kasım'da verilecek ama destekle görüşmeyi hiç yapmadım nasıl olacak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İsmini Abdülrezzak yazsan bile bir şey olmaz.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 25 Kasım 2021 #7 Humbel dedi: Bu konularda cahilim af buyurun. Ben T.C. girmedim ki hocam? Adres, isim soy isim ve kart bilgileri girdim sadece. 27 Kasım'da verilecek ama destekle görüşmeyi hiç yapmadım nasıl olacak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ah, anladım. Gene de bir sıkıntı olacağını sanmam. Kargocu gelip o ismi söyleyecek, siz de "benim" diyerek alacaksınız zaten.
Humbel dedi: Bu konularda cahilim af buyurun. Ben T.C. girmedim ki hocam? Adres, isim soy isim ve kart bilgileri girdim sadece. 27 Kasım'da verilecek ama destekle görüşmeyi hiç yapmadım nasıl olacak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ah, anladım. Gene de bir sıkıntı olacağını sanmam. Kargocu gelip o ismi söyleyecek, siz de "benim" diyerek alacaksınız zaten.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Kasım 2021 #8 473106 dedi: İsmini Abdülrezzak yazsan bile bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmayacaksa tamamdır. Bir an derde düştüm. Umarım sıkıntı olmaz. Teşekkür ediyorum. Destekle görüşmeye gerek var mı bilmiyorum. 286313 dedi: Ah, anladım. Gene de bir sıkıntı olacağını sanmam. Kargocu gelip o ismi söyleyecek, siz de "benim" diyerek alacaksınız zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Çok teşekkür ederim. Bir sıkıntı olmayacağını anlamak içime su serpti. Hayatımda yaptığım 2. Online alışveriş olunca insan ister istemez sıkıntıya düşüyor
473106 dedi: İsmini Abdülrezzak yazsan bile bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmayacaksa tamamdır. Bir an derde düştüm. Umarım sıkıntı olmaz. Teşekkür ediyorum. Destekle görüşmeye gerek var mı bilmiyorum. 286313 dedi: Ah, anladım. Gene de bir sıkıntı olacağını sanmam. Kargocu gelip o ismi söyleyecek, siz de "benim" diyerek alacaksınız zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Çok teşekkür ederim. Bir sıkıntı olmayacağını anlamak içime su serpti. Hayatımda yaptığım 2. Online alışveriş olunca insan ister istemez sıkıntıya düşüyor
473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #9 Humbel dedi: Sıkıntı olmayacaksa tamamdır. Bir an derde düştüm. Umarım sıkıntı olmaz. Teşekkür ediyorum. Destekle görüşmeye gerek var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende telefon numarasını yanlış yazmıştım bana hiç mesaj yollamadılar ama kargom gelmişti.
Humbel dedi: Sıkıntı olmayacaksa tamamdır. Bir an derde düştüm. Umarım sıkıntı olmaz. Teşekkür ediyorum. Destekle görüşmeye gerek var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende telefon numarasını yanlış yazmıştım bana hiç mesaj yollamadılar ama kargom gelmişti.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Kasım 2021 #10 Heisenbergin dedi: Ben daha önce adımı yanlış girmiştim. Kapıya gelen kurye yanlış yazdığım adı okudu. Benim dedim, verdi ve gitti. Yani bir sıkıntı çıkmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sağolasın 473106 dedi: Bende telefon numarasını yanlış yazmıştım bana hiç mesaj yollamadılar ama kargom gelmişti. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ediyorum )
Heisenbergin dedi: Ben daha önce adımı yanlış girmiştim. Kapıya gelen kurye yanlış yazdığım adı okudu. Benim dedim, verdi ve gitti. Yani bir sıkıntı çıkmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sağolasın 473106 dedi: Bende telefon numarasını yanlış yazmıştım bana hiç mesaj yollamadılar ama kargom gelmişti. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ediyorum )