Trendyol siparişi 3 gündür kargoya verilmedi

Achlyis

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte GTX 1660 Ti
Intel Core i3-10100F
XPG D35G 2x8
MSI PRO H410M-B
29 Haziran'da Trendyol'dan bir hırka siparişi vermiştim. 3 Haziran yani bugün kargoya verilmesi gerekirken halen daha "siparişiniz alındı" aşamasında duruyor. Evet belki akşam saatlerinde falan kargoya verilecek ama en azından "siparişiniz hazırlanıyor" aşamasına geçmesi gerekmiyor mu?
1688371826350.png
Ne yapmalıyım?

Hocam bayram tatilinden dolayı ve ürünlerdeki yoğunluktan dolayı olmuştur. Muhtemelen bugün yarın kargoya verilir. Satıcıya soru olarak sorarsanız daha net bilgi alırsınız.

Sabret. Gün içinde kargolanır.
Ayrıca ürün tükenmiş, bu da beni kuşkulandırıyor bir tık. Acaba ürün tükendiği için mi herhangi bir hareketlilik olmuyor ya da sadece beklemem yeterli mi bilemedim. Neyse gün içinde herhangi bir durum olursa geri dönerim.

Hocam bayram tatilinden dolayı ve ürünlerdeki yoğunluktan dolayı olmuştur. Muhtemelen bugün yarın kargoya verilir. Satıcıya soru olarak sorarsanız daha net bilgi alırsınız.
Ürünün tükenmiş olması ya da siparişimi kaale almamaları durumu yoktur umarım.

Hocam direkt kargoya verildi aşamasına da geçilebiliyor. Muhtemelen bugün gönderilir çünkü o kargoya teslim tarihinden geç gönderildiğinde satıcıya ceza kesilebiliyor.
Gün içinde hareketlilik olursa geri dönerim, sağolun hocam.

@Achlyis hocam Trendyol Hepsiburada gibi platformlarda stok kadar adet satılıyor diye biliyorum. Sizden sonra birisi aldıysa bitmiş olabilir ya da siz son ürünü almış olabilirsiniz. Bende ekran kartı almıştım stok 1 adet yazıyordu ben satın aldım ve ürün tükenmiş gözüküyor.

@Achlyis hocam Trendyol Hepsiburada gibi platformlarda stok kadar adet satılıyor diye biliyorum. Sizden sonra birisi aldıysa bitmiş olabilir ya da siz son ürünü almış olabilirsiniz. Bende ekran kartı almıştım stok 1 adet yazıyordu ben satın aldım ve ürün tükenmiş gözüküyor.
Hocam trendyol asistana girdiğimde
IMG_2004.png
bir bildirim gördüm. Bugün akşama kadar bekleyeceğim, bir hareket olmazda iletişime geçerim direkt olarak.

6 gündür kargolar çalışmıyor ve bu yüzden satıcılar ürünleri kargoya veremiyor. Birikmiş siparişler mevcut. Gün içinde kargoya verilecektir veya yarın verilecektir. Eğer yüklü sipariş alan bir sayfaysa yarın da kargoya verebilir. Aksi halde bugün vermezse ty satıcıya ceza uygulayacaktır.

29 Haziran'da Trendyol'dan bir hırka siparişi vermiştim. 3 Haziran yani bugün kargoya verilmesi gerekirken halen daha "siparişiniz alındı" aşamasında duruyor. Evet belki akşam saatlerinde falan kargoya verilecek ama en azından "siparişiniz hazırlanıyor" aşamasına geçmesi gerekmiyor mu?
Ne yapmalıyım?

Bende aynı sorunu yaşamaktayım. 4 Temmuz diyor ama daha hazırlanıyor bile olmadı.

6 gündür kargolar çalışmıyor ve bu yüzden satıcılar ürünleri kargoya veremiyor. Birikmiş siparişler mevcut. Gün içinde kargoya verilecektir veya yarın verilecektir. Eğer yüklü sipariş alan bir sayfaysa yarın da kargoya verebilir. Aksi halde bugün vermezse ty satıcıya ceza uygulayacaktır.
Bende aynı sorunu yaşamaktayım. 4 Temmuz diyor ama daha hazırlanıyor bile olmadı.

Bu tür aksaklıkları bir şekilde kabul ediyoruz ama en azından kullanıcının bilgilendirilmesi gerekiyor, bu şekilde merakta bırakmaları pek hoş değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı