1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2019 #11 iemralan dedi: Kaybın var tabikide vaktin gitti? Neyse yapı meselesiymiş iyi forumlar. Konuyu dağıtmadan @BayKedi dediğim gibi yaparsan sonuca ulaşırsın ben aynı durum ile karşılaştım ve sonuca ulaştım amazon.com.tr'de. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım, vaktim her türlü gitti. Sen orada tartışarak daha da gidecektir. Ya kalkar gidersin, yada tekrar sipariş verirsin.
iemralan dedi: Kaybın var tabikide vaktin gitti? Neyse yapı meselesiymiş iyi forumlar. Konuyu dağıtmadan @BayKedi dediğim gibi yaparsan sonuca ulaşırsın ben aynı durum ile karşılaştım ve sonuca ulaştım amazon.com.tr'de. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım, vaktim her türlü gitti. Sen orada tartışarak daha da gidecektir. Ya kalkar gidersin, yada tekrar sipariş verirsin.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 13 Aralık 2019 #12 Aynı ürünü yine sipariş vereceğim sabah inat değil mi ? 25TL'lik hediye çeki vermişler, aynı fiyata geliyor.
Aynı ürünü yine sipariş vereceğim sabah inat değil mi ? 25TL'lik hediye çeki vermişler, aynı fiyata geliyor.