Trendyol tablet iadesi nasıl yapılır?

Hackergame

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Trendyol üstünden bir tablet aldım ve elime bugün ulaştı. Ancak boyutunu beğenmedim ve iade etmek istiyorum. Site üzerinden iade oluşturdum ve sonrasında desteğe sormak istedim iade edilmesinde bir sıkıntı olur mu diye. Ancak Trendyol desteği ürünün iade edilemeyeceğini söyledi, 2. el kategorisine düştüğü gerekçesi ile. Benim 14 günlük cayma hakkım yok mu? Ürünün iadesini kargoya yarın yapacağım. Bu şekilde mi ilerleyeyim yoksa iadeyi iptal edip THH'ye mi başvurayım? Önerileriniz nelerdir?

Teşekkür ederim.

Yarın kargoya verip iade edin, destek yanlış bilgilendirmiş.

14 günlük cayma hakkı telefon tabletlerde vs kalktı diye biliyorum.

Yanlış bilgi

THH'ye başvursan da bir şey çıkmayacak. Benzerini yaşadım evine kağıt geliyor en son sonuç satıcı haklı bulunuyor. Çünkü bu firmaların kendi hakları var orada diyor ki kutusunu açtıysan iade olmaz kutusu ambalajı açılmamış ürünler iade olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
THH'ye başvurmasına gerek yok, 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilir.

Hocam Trendyol'un kendi satıcısından aldım ürünü. Ayrıca ürünü açamadan nasıl anlayabilirim ki istediğim gibi olup olmadığını?

Yanlış bilgi: https://www.trendyol.com/s/trendyol-iade
Hocam Trendyol'un kendi satıcısından aldım ürünü. Ayrıca ürünü açamadan nasıl anlayabilirim ki istediğim gibi olup olmadığını?

Sana satan satıcının insafında bu durum. İsterse kabul de edebilir ama "kabul etmem" derse Trendyol bir şey diyemez, çünkü Trendyol, Hepsiburada, N11 politikasında kutusu açılan ürün iade edilmiyor. Kutusu açılmış iade sadece Amazon’da geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir durum bulunmamakta, iade politikalarında yazmamakta.

Yanlış bilgi veriyorsunuz.
Ayrıca yasal olarak 14 gün "hiçbir gerekçe göstermeksizin" iade hakkı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…