Trendyol taksit nasıl yapılıyor?

AdemBeyyy

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 7600
Msi Rtx 4060
Msi A620M-E
Kingston Beast 16GB 1x
Meslek
Öğrenci
Trendyol'dan bilgisayar alacağım fakat normal taksit yapmak istesem çok pahalı oluyor. Sitesinde Axess için 3 ve 6 ayda peşin fiyatına taksit yapılıyormuş. Axess kart girince direk fiyatım düşüyor. Taksit nasıl oluyor Trendyol'da?Laptop

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'dan bilgisayar alacağım fakat normal taksit yapmak istesem çok pahalı oluyor. Sitesinde Axess için 3 ve 6 ayda peşin fiyatına taksit yapılıyormuş. Axess kart girince direk fiyatım düşüyor. Taksit nasıl oluyor Trendyol'da?Laptop
Ödeme ekranında kartı girdikten sonra taksit seçenekleri çıkıyor ordan seçin.

Ödeme ekranında kartı girdikten sonra taksit seçenekleri çıkıyor oradan seçin.

Taksit seçenekleri peşin fiyatına taksit şeklinde çıkmıyor daha pahalı çıkıyor ben sitesindeki 6 ay peşin fiyatına taksit nasıl oluyor diye soruyorum.

Axess sitesindemi deniliyor?

Hayır Axess kartlarda 3 ve 6 ay taksit alımında peşin fiyatına taksit yapıldığı söyleniyor bunun için Axess kart girdikten sonramı fiyatlar peşin fiyatına taksit olarak düşüyor diye sordum.

Hayır Axess kartlarda 3 ve 6 ay taksit alımında peşin fiyatına taksit yapıldığı söyleniyor bunun için Axess kart girdikten sonramı fiyatlar peşin fiyatına taksit olarak düşüyor diye sordum.

Tamam bende onu soruyorum işte sitede şu şekilde deniliyor.

"Peşin fiyatına 3 ve 6 taksit kampanyasından faydalanabilmek için, alışveriş tamamlanmadan önce Trendyol ödeme sayfasında ilgili taksit seçeneği seçilmelidir. Taksit seçeneği firma tarafından ödeme sırasında sunulmaktadır."

Technopat Haberler

Geri
Yukarı