Trendyol teslim alınmayan ürünü iade etmek

shad0ww

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar MNG Kargo aracılığı ile ürün siparişini verdim 3 gündür devir yazıp geçiştirdiler. Ben bu ürüne para iadesi yapabilir miyim? Ürün herhangi bir şekilde elime ulaşmadı. Teslim edilemedi yazıyor ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar MNG Kargo aracılığı ile ürün siparişini verdim 3 gündür devir yazıp geçiştirdiler. Ben bu ürüne para iadesi yapabilir miyim? Ürün herhangi bir şekilde elime ulaşmadı. Teslim edilemedi yazıyor ayrıca.
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Ürün teslim alınmadığı için aninda iadenizi yaparlar. En azindan hepsiburada böyle işliyor, geri dönmesini bekletmiyor.

Trendyol'un hiçbir şeyine güvenim kalmadı. Yemek uygulamasında teslim edilmeyen yemek için para ödettiler. İade edemeyiz dediler. Mahkemeye vereceğimi söyledikten sonra iade ettiler. Trendyol kendini batırdı. 50 TL bile olsa şikayetçi ol hukuki yoldan süründür.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Ürün teslim alınmadığı için aninda iadenizi yaparlar. en azindan Hepsiburada böyle işliyor, geri dönmesini bekletmiyor.

Trendyol'da kolay iade talebi oluştur diye bir kısım var oradan vazgeçtim seçeneğini seçerek paramı anında veya 1-2 güne alabilir miyim?

Trendyol'un hiçbir şeyine güvenim kalmadı. Yemek uygulamasında teslim edilmeyen yemek için para ödettiler. İade edemeyiz dediler. Mahkemeye vereceğimi söyledikten sonra iade ettiler. Trendyol kendini batırdı. 50 TL bile olsa şikayetçi ol hukuki yoldan süründür.

Trendyol'da kolay iade talebi oluştur diye bir kısım var oradan vazgeçtim seçeneğini seçerek paramı alabilir miyim?

Son düzenleme:
Paranı 1-2 günde alman zor. Şuan ürün kargoda ise geri gidecek incelenecek. Daha sonra bankana göre iş günlerinde geri yatırılacak. Yani belki bu gelecek haftanın sonlarını belki de 2 hafta sonrası bulabilir. Ama kargoya hiç verilmediyse iptal ederler gelecek hafta içi bankana geçer.

Paranı 1-2 günde alman zor. Şu an ürün kargoda ise geri gidecek incelenecek. Daha sonra bankana göre iş günlerinde geri yatırılacak. Yani belki bu gelecek haftanın sonlarını belki de 2 hafta sonrası bulabilir. Ama kargoya hiç verilmediyse iptal ederler gelecek hafta içi bankana geçer.

Tamamdır teşekkürler.

Bende dolaptan ürün aldım 20 gündür sürat Ankara şubesinde biz size döneceğiz deyip geçiştiriyorlar.

İade istediğimde yine şubeye kadar gidip şu kodu oradaki görevlinin birine vermek istiyor zaten kaç gündür devir devir diye oyalıyorlar ben ümidi kestim bırakıyorum kendisi iade olursa olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı