Trendyol ürünü iade edilebilir mi?

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
31 Ocak'ta Trendyol üzerinden bir ürün aldım ama ürün sahte olduğu için iade talebi oluşturdum. Ürünün faturası ve kutusunu attım. Başka bir kutuya sağlam bir şekilde paketlersem iade kabul edilir mi? Faturasını da istiyorlar mı?

31 Ocak'ta Trendyol üzerinden bir ürün aldım ama ürün sahte olduğu için iade talebi oluşturdum. Ürünün faturası ve kutusunu attım. Başka bir kutuya sağlam bir şekilde paketlersem iade kabul edilir mi? Faturasını da istiyorlar mı?

Kesin iade edilir diyemez bence kimse Trendyol Hepsiburada N11 buralarda iade şans işi. Amazon Temu olsaydı farklıydı.

Son düzenleme:
Hocam canlı destekten iade talebi de oluşturabilirsiniz siparişlerim kısmından da. Tek yapmanız gereken ürün size geldiği gibi eksiksiz ve hasarsız şekilde ekstradan ambalajlayarak göndermeniz yeterli. Sistem size iade seçenekleri ile birlikte iade kodu da verecek. Ona göre belki kapınızdan iade alınır belki sizin kargo firmasına götürmeniz gerekir. Kargonun üzerine iade kodunu bir şekilde yazmanız yeterli. Hijyenik ürünler olmadığı sürece iade alıyorlar genelde.

Sahte olduğunu iddia ettiğiniz ürünü de çok merak ettim. Link atabilir misiniz? Sahte olduğu kanısına nereden vardınız? Belki de sahte değildir. Yanılmış da olabilirsiniz.

Ürünün sahte olduğundan tamamen emin olduktan sonra bir iade talebi oluşturun size verilen kodu kargonun üzerine bir kağıt ile yapıştırıp kargolayın ve gönderin düzgün bir kutuya,poşete koyarsanız bir sıkıntı olmayacaktır. Ürünü kargolamadan önce fotoğrafını çekin eğerki kargoda zarar görürse kargonuz şirkete ulaştığında reddetmesinler. Satın aldığınız tarafta ürünün sahte olmadığına dair kanıtlar varsa belki kabul edilmeyebilir ancak iade edilen bir ürünü geri göndereceklerini sanmıyorum. İyi günler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı