Muhtemelen belirli sitelerde geçerli bonus vardır arkadaşta, ondan dolayı.Niye trendyol?
Merhaba Trendyol'dan Scyrox V6 almıştım. Sorunlu geldi iade ettim. Şu an mouse arıyorum. Bütçe 3500 falan, ne önerirsiniz? Sadece Trendyol üzerinden olması lazım.
Muhtemelen belirli sitelerde geçerli bonus vardır arkadaşta, ondan dolayı.
![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) - Fiyatı, Yorumları
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MCHOSE L7 Ultra Black 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (MC-L7-11) - Fiyatı, Yorumları
MCHOSE L7 Ultra Black 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (MC-L7-11) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MCHOSE M7 Ultra Beyaz 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (MC-M7-7) - Fiyatı, Yorumları
MCHOSE M7 Ultra Beyaz 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (MC-M7-7) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçe L7 ultraya çıkmıyorsa L7 Pro da gayet güzel mouse, artık bütçene göre kendin karar verirsin.
Merhaba Trendyol'dan Scyrox V6 almıştım. Sorunlu geldi iade ettim. Şu an mouse arıyorum. Bütçe 3500 falan, ne önerirsiniz? Sadece Trendyol üzerinden olması lazım.
Ürünü beğenmeme durumunda kolay bir şekilde iade edebilir çünkü. Sizin önerdiğiniz firma iade ve garanti koşulları konusunda hiç güvenilecek bir firma değil, kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.Niye trendyol?
![]()
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Şunu al geç hocam ya.
Ürünü beğenmeme durumunda kolay bir şekilde ürünü iade edebilir çünkü. Sizin önerdiğiniz firma iade ve garanti koşulları konusunda hiç güvenilecek bir firma değil, kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.
Ürünü beğenmeme durumunda kolay bir şekilde iade edebilir çünkü. Sizin önerdiğiniz firma iade ve garanti koşulları konusunda hiç güvenilecek bir firma değil, kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.
Niye Trendyol?
Muhtemelen belirli sitelerde geçerli bonus vardır arkadaşta, ondan dolayı.
![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) - Fiyatı, Yorumları
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MCHOSE L7 Ultra Black 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (MC-L7-11) - Fiyatı, Yorumları
MCHOSE L7 Ultra Black 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (MC-L7-11) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MCHOSE M7 Ultra Beyaz 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (MC-M7-7) - Fiyatı, Yorumları
MCHOSE M7 Ultra Beyaz 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (MC-M7-7) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçe L7 ultraya çıkmıyorsa L7 Pro da gayet güzel mouse, artık bütçene göre kendin karar verirsin.
Bozuk çıkması durumunda kolay kolay iade almıyorlar dostum, klavyem bozuk çıktı, bana sundukları tek seçenek "onarım" 20 gün klavyeyi kullanamadım, aldığım mousenin de donglesi bozuk geldi direkt. Ürünler yurt dışı ürünü olduğu için üretici firma ile iletişime geçiyorlar, üretici firma da onarım yapıyor, sadece mail ile iletişim kurabiliyorsunuz. Sitelerinde canlı destek bölümü "laf" olsun diye açılmış; direkt maile yönlendiriyorlar, çok amatör ruhlu bir firma; telefon numaraları bile yok. Eskiden açık olan WhatsApp hatlarını çok şikayetten dolayı kapattıklarını düşünüyorum. Diğer seçenekler varken Wraith'in yüzüne bile bakılmaması gerekiyor. Garanti sürecinde insanların yaşadığı problemler;Kesinlikle uzak durulması gereken mi? Adamlar piyasanın en kaliteli ürünlerini satan birkaç yerden birisi. Bu siteden 3 alışverişim oldu hiçbirinde ne kargo ne müşteri hizmeti ne de başka bir şeyde sorun yaşamadım sorun yaşayıp çözemeyen görmedim. Eğer bozuk çıkarsa değişim yapıyorlar zaten. Beğenmeme gibi durum yok çünkü eğer ele oturmayacağını düşünüyorsa eloshape diye site var oradan baska fareler ile karşılaştırabilir. Kutusu açılınca iade almamaları doğru ama bu para göz oldukları için değil başka müşteriye kutusu açılıp kullanılmış ürün göndermek istemedikleri için. Amazon gibi bir firma ile Wraith gibi bir firma karşılaştırılamaz zaten.
Şimdi aldığım Scyrox V6 sorunlu geldi iade ettim Trendyol bana özür olarak 500 TL kupon verdi. Ve ben garanti bonus puanı ile alacağım yani toplamda 1500 TL bedavaya gelecek. Bonus puan Trendyol Hepsiburada gibi uygulamarda geçiyor. Kupon geldiği için Trendyol'dan alacağım yani 4000'lik mouse 2500 TL'ye geliyor. 4500'lük ürün falan arıyorum 3000 TL'ye falan gelecek.
Bütçe hepsine yetiyor, hangisi en iyisi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.