Trendyol üzerinden 3500 TL mouse önerisi

Bütçe
3500

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Trendyol'dan Scyrox V6 almıştım. Sorunlu geldi iade ettim. Şu an mouse arıyorum. Bütçe 3500 falan, ne önerirsiniz? Sadece Trendyol üzerinden olması lazım.

Niye trendyol?

Şunu al geç hocam ya.

Muhtemelen belirli sitelerde geçerli bonus vardır arkadaşta, ondan dolayı.

Merhaba Trendyol'dan Scyrox V6 almıştım. Sorunlu geldi iade ettim. Şu an mouse arıyorum. Bütçe 3500 falan, ne önerirsiniz? Sadece Trendyol üzerinden olması lazım.

Bütçe L7 ultraya çıkmıyorsa L7 Pro da gayet güzel mouse, artık bütçene göre kendin karar verirsin.

Bütçe L7 ultraya çıkmıyorsa L7 Pro da gayet güzel mouse, artık bütçene göre kendin karar verirsin.

Bonus varsa olabilir ama diğer sitelere güvenmiyorum mantıgındaysa tuhaf. Bu modellerde güzel kötülemiyorum ama leviathan çok daha iyi bir seçenek olacaktır. Tabii karar Ks'nin.

Niye trendyol?

Şunu al geç hocam ya.
Ürünü beğenmeme durumunda kolay bir şekilde iade edebilir çünkü. Sizin önerdiğiniz firma iade ve garanti koşulları konusunda hiç güvenilecek bir firma değil, kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.

Ürünü beğenmeme durumunda kolay bir şekilde ürünü iade edebilir çünkü. Sizin önerdiğiniz firma iade ve garanti koşulları konusunda hiç güvenilecek bir firma değil, kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.

Kesinlikle uzak durulması gereken mi? Adamlar piyasanın en kaliteli ürünlerini satan birkaç yerden birisi. Bu siteden 3 alışverişim oldu hiçbirinde ne kargo ne müşteri hizmeti ne de başka bir şeyde sorun yaşamadım sorun yaşayıp çözemeyen görmedim. Eğer bozuk çıkarsa değişim yapıyorlar zaten. Beğenmeme gibi durum yok çünkü eğer ele oturmayacağını düşünüyorsa eloshape diye site var oradan baska fareler ile karşılaştırabilir. Kutusu açılınca iade almamaları doğru ama bu para göz oldukları için değil başka müşteriye kutusu açılıp kullanılmış ürün göndermek istemedikleri için. Amazon gibi bir firma ile Wraith gibi bir firma karşılaştırılamaz zaten.

Ürünü beğenmeme durumunda kolay bir şekilde iade edebilir çünkü. Sizin önerdiğiniz firma iade ve garanti koşulları konusunda hiç güvenilecek bir firma değil, kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.

Trendyol'da ben 5 üründen illaki 1-2'sinde sorun yaşıyorum bu arada. Ciddi indirim olmadıkca Trendyol'u tercih etmiyorum. Trendyol değil de Amazon desen anlarım Amazon'un müşteri hizmeti olsun kargosu olsun bayağı iyi. Geçen hafta kargom gecikti diye 200TL kupon verdi adamlar. Trendyol gelecek gelecek deyip durdu 2 hafta boyunca. Trendyol da satıcı iadeyi iptal ederse Trendyol müşteri hizmetleri pek umursamıyor. Eskiden iyiydi şimdi değil.

Şimdi aldığım Scyrox V6 sorunlu geldi iade ettim Trendyol bana özür olarak 500 TL kupon verdi. Ve ben garanti bonus puanı ile alacağım yani toplamda 1500 TL bedavaya gelecek. Bonus puan Trendyol Hepsiburada gibi uygulamarda geçiyor. Kupon geldiği için Trendyol'dan alacağım yani 4000'lik mouse 2500 TL'ye geliyor. 4500'lük ürün falan arıyorum 3000 TL'ye falan gelecek.

Bütçe hepsine yetiyor, hangisi en iyisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle uzak durulması gereken mi? Adamlar piyasanın en kaliteli ürünlerini satan birkaç yerden birisi. Bu siteden 3 alışverişim oldu hiçbirinde ne kargo ne müşteri hizmeti ne de başka bir şeyde sorun yaşamadım sorun yaşayıp çözemeyen görmedim. Eğer bozuk çıkarsa değişim yapıyorlar zaten. Beğenmeme gibi durum yok çünkü eğer ele oturmayacağını düşünüyorsa eloshape diye site var oradan baska fareler ile karşılaştırabilir. Kutusu açılınca iade almamaları doğru ama bu para göz oldukları için değil başka müşteriye kutusu açılıp kullanılmış ürün göndermek istemedikleri için. Amazon gibi bir firma ile Wraith gibi bir firma karşılaştırılamaz zaten.
Bozuk çıkması durumunda kolay kolay iade almıyorlar dostum, klavyem bozuk çıktı, bana sundukları tek seçenek "onarım" 20 gün klavyeyi kullanamadım, aldığım mousenin de donglesi bozuk geldi direkt. Ürünler yurt dışı ürünü olduğu için üretici firma ile iletişime geçiyorlar, üretici firma da onarım yapıyor, sadece mail ile iletişim kurabiliyorsunuz. Sitelerinde canlı destek bölümü "laf" olsun diye açılmış; direkt maile yönlendiriyorlar, çok amatör ruhlu bir firma; telefon numaraları bile yok. Eskiden açık olan WhatsApp hatlarını çok şikayetten dolayı kapattıklarını düşünüyorum. Diğer seçenekler varken Wraith'in yüzüne bile bakılmaması gerekiyor. Garanti sürecinde insanların yaşadığı problemler;

Şimdi aldığım Scyrox V6 sorunlu geldi iade ettim Trendyol bana özür olarak 500 TL kupon verdi. Ve ben garanti bonus puanı ile alacağım yani toplamda 1500 TL bedavaya gelecek. Bonus puan Trendyol Hepsiburada gibi uygulamarda geçiyor. Kupon geldiği için Trendyol'dan alacağım yani 4000'lik mouse 2500 TL'ye geliyor. 4500'lük ürün falan arıyorum 3000 TL'ye falan gelecek.

Bütçe hepsine yetiyor, hangisi en iyisi?

Tamam ozaman mantıklı hocam. L7'ler güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı