Dust Amp
Decapat
Daha fazla
Bonus varsa olabilir ama diğer sitelere güvenmiyorum mantıgındaysa tuhaf. Bu modellerde güzel kötülemiyorum ama leviathan çok daha iyi bir seçenek olacaktır. Tabii karar Ks'nin.
Reis biliyorum rawm alacaktım zaten bonus ve kod Trendyol'da geçiyor.
Kesinlikle uzak durulması gereken mi? Adamlar piyasanın en kaliteli ürünlerini satan birkaç yerden birisi. Bu siteden 3 alışverişim oldu hiçbirinde ne kargo ne müşteri hizmeti ne de başka bir şeyde sorun yaşamadım sorun yaşayıp çözemeyen görmedim. Eğer bozuk çıkarsa değişim yapıyorlar zaten. Beğenmeme gibi durum yok çünkü eğer ele oturmayacağını düşünüyorsa eloshape diye site var oradan baska fareler ile karşılaştırabilir. Kutusu açılınca iade almamaları doğru ama bu para göz oldukları için değil başka müşteriye kutusu açılıp kullanılmış ürün göndermek istemedikleri için. Amazon gibi bir firma ile Wraith gibi bir firma karşılaştırılamaz zaten.
Trendyol'da ben 5 üründen illaki 1-2'sinde sorun yaşıyorum bu arada. Ciddi indirim olmadıkca Trendyol'u tercih etmiyorum. Trendyol değil de Amazon desen anlarım Amazon'un müşteri hizmeti olsun kargosu olsun bayağı iyi. Geçen hafta kargom gecikti diye 200TL kupon verdi adamlar. Trendyol gelecek gelecek deyip durdu 2 hafta boyunca. Trendyol da satıcı iadeyi iptal ederse Trendyol müşteri hizmetleri pek umursamıyor. Eskiden iyiydi şimdi değil.
Reis Wraith'te benim de çok siparişim var. Adamlar sağlam ama durum vahim. Mevburiyetten Trendyol'dan bakıyorum.
Tamam o zaman mantıklı hocam. L7'ler güzel.
MCHOSE ürünlerinde 0 bilgiyim. Sizce hangisi en iyisidir? Arkadaş 3 ürün atmış.
Son düzenleyen: Moderatör: