Trendyol vs Amazon

Trendyol beni banladığından beri kullanmıyorım

Ne olduki hocam? Bu arada trendyoluda pek önermiyorum Hepsiburada daha makul geliyor.

Trendyol yemek ilk çıktığında kupon hilesi yapmıştım. Her seferinde 10 küsur liraya yemek yiyordum. Ardından ev adresim yasaklandı. Her hesap açtığımda siparişim iptal ediliyordu, en son destekten yasağı açtırdım fakat artık sadece işteyken yemek sipariş ediyorum, onun dışında normal alışveriş kısmını kullanmıyorum.

Hocam ban yemekte haklıymışsınız ama

Amazon'un UI'ı çok iyi değil fakat UX konusunda üstüne tanımam 2 tuş ile hiç bir şey yapmadan sipariş verebiliyorum. Müthiş bir UX'ı var.

Hangisi ucuzsa ordan al ikisi de güzel firma.

Güncel olarak sormak istiyorum. Ürün bulunabilirliği, Arayüz, Kargolama ve genel destek tarafında hangisinden ne kadar memnunsunuz ?
Arayüz: Trendyol
Ürün bulunabilirlik: Trendyol
Kargolama: Aynı
Genel Destek: Amazon ile birkaç kez işim oldu. Sorun yaşamadım hızlı cevap veriyorlar. Trendyol ile bir sorun yaşamadığımdan bilmiyorum.

Dünya markası bir dev ile bölgesel hizmet veren ve devi taklit ederek kendisini geliştirmeye çalışan bir ağ karşılaştırılabilir mi?

“Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir” tanımı olduğu sürece Trendyol’dan kıyafet hariç ürün satın almıyorum. Teknik olarak kıyafet için de markaların kendi servisleri tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…