Trendyol yanlış sipariş gelebilir mi?

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Birçok kullanıcı, bir ürün sipariş ettiğini ancak ürün geldiğinde site üzerinden sipariş ettiği ürün ile alakasız olduğunu söyleyen kullanıcılar var. Ben Trendyol üzerinden genel olarak kıyafet siparişi vereceğim. Ancak başka ürün gelebilir mi diye endişeliyim.

Yanlış gelirse iade/değişim yaparsınız hocam güvenilir satıcılarda böyle sorun olmaz.

Güvenilir ve ürünleri doğru yollayan satıcılardan satın alırsanız, sorun olmaz.
Yanlış geldiği taktirde iade edebilirsiniz.

Azerbaycan'dan iade edilebilir mi?

İade için nereye başvurmam gerekir peki? Trendyol üzerinden nasıl yapmam gerekir?

Trendyol üzerinden iade talebi oluşturuyorsun kod veriyorlar o kodla iade ediyorsun bu kadar onaylanınca Trendyol'da gözükür.

Trendyol'dan pastacılıkta kullanılan büyük boy harf kalıbı siparişi vermiştim, firma ise küçük boyunu göndermişti. Bende elimde küçük boy zaten var diye firmaya tepkimi gösterdim onlarda bana bir link gönderdiler, link üzerinden iadesini sağladık.

Trendyol üzerinden iade talebi oluşturuyorsun kod veriyorlar o kodla iade ediyorsun bu kadar onaylanınca Trendyol'da gözükür.
Gelip kendileri mi alıyor yoksa bizim bir yere mi götürmemiz gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…