Trendyol yanlış sipariş gelebilir mi?

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Birçok kullanıcı, bir ürün sipariş ettiğini ancak ürün geldiğinde site üzerinden sipariş ettiği ürün ile alakasız olduğunu söyleyen kullanıcılar var. Ben Trendyol üzerinden genel olarak kıyafet siparişi vereceğim. Ancak başka ürün gelebilir mi diye endişeliyim.

Birçok kullanıcı, bir ürün sipariş ettiğini ancak ürün geldiğinde site üzerinden sipariş ettiği ürün ile alakasız olduğunu söyleyen kullanıcılar var. Ben Trendyol üzerinden genel olarak kıyafet siparişi vereceğim. Ancak başka ürün gelebilir mi diye endişeliyim.

Yanlış gelirse iade/değişim yaparsınız hocam güvenilir satıcılarda böyle sorun olmaz.

Trendyol'dan pastacılıkta kullanılan büyük boy harf kalıbı siparişi vermiştim, firma ise küçük boyunu göndermişti. Bende elimde küçük boy zaten var diye firmaya tepkimi gösterdim onlarda bana bir link gönderdiler, link üzerinden iadesini sağladık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı