5600 4060 sistem daha iyi olur + monitorden pek anlamam ama belki daha iyisi bulunabilir.Bütçeyi aşmamaya çalıştım en ucuz 7600 sistem bu sanırım.
5600 4060 sistem daha iyi olur + monitorden pek anlamam ama belki daha iyisi bulunabilir.Bütçeyi aşmamaya çalıştım en ucuz 7600 sistem bu sanırım.
Bütçeyi aşmamaya çalıştım en ucuz 7600 sistem bu sanırım.
Ekipmanlar dahil 25kVatan'da çok güzel bir kampanya var 37-40 bin TL'lik sistemi adamlar 25 bine satıyorlar. INTEL I5 12400F-RTX 4060 Ti-PRO H610M-E-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Web'e özel fiyat bu arada.
Mesajları okumadım ekipmanlar dahil 25 bin ise daha düşük sistemlere yönelebilirsin ama genel olarak vatan bilgisayar iyidir.
Bana da mantıklı geldi peki böyle RDR 2 gibi oyunlarda Ultra ayarlarda kaç FPS verir.
Twisted Minds 21.5 Tm22fhd100ıps Fhd 100hz 1ms Hdmı Vga Ips Freesync/gsync Ãerçevesiz Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu monitör alınır mı? Yerim yok 24 inc çok büyük sıgmıyor bunu buldum alınır mı?
Bana da mantıklı geldi peki böyle RDR 2 gibi oyunlarda Ultra ayarlarda kaç FPS verir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.