Trendyol'da alınan Robux eksik

Gqkmen42

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce Trendyol üzerinden 500 Robux, 5 dolarlık ürün aldım teslim edildi fakat reedem sayfasında 3 dolar yani 200 Robux olarak gözüküyor ben 500 Robux parası ödedim neden eksik teslim edildi. Geri kalanı alamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Az önce Trendyol üzerinden 500 Robux, 5 dolarlık ürün aldım teslim edildi fakat reedem sayfasında 3 dolar yani 200 Robux olarak gözüküyor ben 500 Robux parası ödedim neden eksik teslim edildi. Geri kalanı alamaz mıyım?

Satıcıya ulaşın hocam.

Hocam vergi alıyor oncekinde demiştim herkesle Roblox vergi alıyor korkmanıza gerek yok Roblox vergi alıyor bende de aldı tüm satıcılarda tüm yerde alıyor.

Satıcıya ulaşın hocam.

Ulaştım "merhaba Google'dan Roblox sitesine giriş yapınız daha sonra sağ üstteki para birimi işaretine tıklayınız karşınıza gelecek olan Roblox kodlarını kullan yazısına tıklayınız daha sonra bizden aldığınız kodu yazınız size hediye ve kredi verecektir o kredinin yanında Robux al yazısı olacak ona basıp tüm krediyi robuxa çeviriniz ve bunu unutmayın oyundaki para biriminiz USD olması lazım yoksa eksik eklenecektir" dedi böyle saçma bir cevap görmedim şu anda bana eksik ürün teslim edildi

Hocam vergi alıyor oncekinde demiştim herkesle Roblox vergi alıyor korkmanıza gerek yok Roblox vergi alıyor bende de aldı tüm satıcılarda tüm yerde alıyor.
hocam 200 robux vergi fazla değilmi

Ulaştım "merhaba Google'dan Roblox sitesine giriş yapınız daha sonra sağ üstteki para birimi işaretine tıklayınız karşınıza gelecek olan Roblox kodlarını kullan yazısına tıklayınız daha sonra bizden aldığınız kodu yazınız size hediye ve kredi verecektir o kredinin yanında Robux al yazısı olacak ona basıp tüm krediyi robuxa çeviriniz ve bunu unutmayın oyundaki para biriminiz USD olması lazım yoksa eksik eklenecektir" dedi böyle saçma bir cevap görmedim şu anda bana eksik ürün teslim edildi.

Hocam 200 Robux vergi fazla değil mi?

Kanka ben 390 Robux aldım bana 153 Robux geldi yapacak bir şey yok.

Ne vergisi hocam ne alaka?

Ulaştım "merhaba Google'dan Roblox sitesine giriş yapınız daha sonra sağ üstteki para birimi işaretine tıklayınız karşınıza gelecek olan Roblox kodlarını kullan yazısına tıklayınız daha sonra bizden aldığınız kodu yazınız size hediye ve kredi verecektir o kredinin yanında Robux al yazısı olacak ona basıp tüm krediyi robuxa çeviriniz ve bunu unutmayın oyundaki para biriminiz USD olması lazım yoksa eksik eklenecektir" dedi böyle saçma bir cevap görmedim şu anda bana eksik ürün teslim edildi.

Trendyol ile de iletişime geçebilirsiniz, soru cevap kısmı var mı satıcıda?

Kanka ben 390 Robux aldım bana 153 Robux geldi yapacak bir şey yok.

Game Pass ile değil kod ile alınıyor Robux. Satıcı 500 Robux'luk kod satıyorsa 500 gelmek zorunda, Roblox kesinti yapmaz.

Ne ne alakası herkesle oluyor o Roblox a da geçmesi gerekiyor bir şey bilmiyorsanız bulasmayin be of.

Benim kaç tane arkadaşlarimlada oldu eğer kod ile alırsan vergi alıyor eğer Roblox icinde alırsan almıyor bunda bir işlik var yani.

Game Pass ile değil kod ile alınıyor Robux. Satıcı 500 Robux'luk kod satıyorsa 500 gelmek zorunda, Roblox kesinti yapmaz.

Bir şey diyeceğim sen git Roblox hizmet yardimini ara istiyorsan gine ayni seyi duyarsin bir git araştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı