Trendyol'da alınan Robux eksik

O kodlar bedavaya alınmıyor zaten, kodları da parayla alıyorsun. Roblox hem oradan para alıyor hem de vergiden mi para alıyor.

Mesela 400 Robux aldın 150 TL'ye kodu okuttun esya veriyor ve az Robux geliyor yani vergi alıyor, aldığında da yaziyor zaten. Robux vergisi.

Merhaba. Az önce Trendyol üzerinden 500 Robux, 5 dolarlık ürün aldım teslim edildi fakat reedem sayfasında 3 dolar yani 200 Robux olarak gözüküyor ben 500 Robux parası ödedim neden eksik teslim edildi. Geri kalanı alamaz mıyım?

Ben bir şey anlatmayacağim, siz kendiniz anlasin cözün. Ben bir şey demiyorum, yalan yanlış sorular.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela 400 Robux aldın 150 TL'ye kodu okuttun esya veriyor ve az Robux geliyor yani vergi alıyor aldığındada yaziyor zaten. Robux vergisi.

Ben bir şey anlatmayacağim siz kendiniz anlasin cözün ben bir şey demiyorum yalan yanlış sorular.

Yanlış bilgiler vermeyelim. Kodla alınan Robux'lar, biz bunlara gift card yöntemi diyoruz. Bu yöntemde adını verdiğiniz "Robux vergisi" gibi bir durum yok. Roblox öyle bir kesinti yapmıyor ancak eğer bu gönderilecek olan Robux Game Pass, kıyafet, aksesuar veya vb. herhangi bir ürün aracılığıyla verilecekse o zaman Roblox kendisi için ve ürün sahibi için ayrı ayrı kesintiler uyguluyor.

Yanlış bilgiler vermeyelim. Kodla alınan Robux'lar, biz bunlara gift Card yöntemi diyoruz. Bu yöntemde adını verdiğiniz "Robux vergisi" gibi bir durum yok. Roblox öyle bir kesinti yapmıyor ancak eğer bu gönderilecek olan Robux game Pass, kıyafet, aksesuar veya vb. herhangi bir ürün aracılığıyla verilecekse o zaman Roblox kendisi için ve ürün sahibi için ayrı ayrı kesintiler uyguluyor.

Bende onu demeye calisiyorum ben kod okuttum esya verdi yani elbise vs kesintiler uyguladı.

Yanlış bilgiler vermeyelim. Kodla alınan Robux'lar, biz bunlara gift Card yöntemi diyoruz. Bu yöntemde adını verdiğiniz "Robux vergisi" gibi bir durum yok. Roblox öyle bir kesinti yapmıyor ancak eğer bu gönderilecek olan Robux game Pass, kıyafet, aksesuar veya vb. herhangi bir ürün aracılığıyla verilecekse o zaman Roblox kendisi için ve ürün sahibi için ayrı ayrı kesintiler uyguluyor.

Ben hesap.com.trden aldım bana kod gonderdiler aslinda 390 Robux aldım bana 150 190 gibi kesinti uyguladı.

Bende onu demeye calisiyorum ben kod okuttum esya verdi yani elbise vs kesintiler uyguladı.
Alıcıyla görüşmeniz gerek olduğunu belirtmem gerek. Aynı yöntemle ben binlerce kez alışverişte bulundum ve her zaman söylenildiği gibi tam ürüne ulaştım. Hatta yaklaşık 2 hafta önce önce tekrardan gift card alışverişinde bulundum 5 dolar olacak şekilde ve söylenildiği gibi hesabıma kod aracılığıyla 5 dolar aktarıldı. Kaynakça
1770480394346.png

Merhaba. Az önce Trendyol üzerinden 500 Robux, 5 dolarlık ürün aldım teslim edildi fakat reedem sayfasında 3 dolar yani 200 Robux olarak gözüküyor ben 500 Robux parası ödedim neden eksik teslim edildi. Geri kalanı alamaz mıyım?

Bakın yapay zeka bile boyle diyor.

Alıcıyla görüşmeniz gerek olduğunu belirtmem gerek. Aynı yöntemle ben binlerce kez alışverişte bulundum ve her zaman söylenildiği gibi tam ürüne ulaştım. Hatta yaklaşık 2 hafta önce önce tekrardan gift Card alışverişinde bulundum 5 dolar olacak şekilde ve söylenildiği gibi hesabıma kod aracılığıyla 5 dolar aktarıldı. KaynakçaEki Görüntüle 2656072

Haaa hediye kartı sipariş verdiyse bilmiyorum benden soylemesi.

Hediye kartı aldiysaniz saticiyla görüşmeniz gerek.

Simdi anlaşıldı

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260207_190718.jpg
    Screenshot_20260207_190718.jpg
    281,2 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20260207_191518.jpg
    Screenshot_20260207_191518.jpg
    188,5 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Hocam önceki konuda da arkadaşın dediği gibi, Roblox vergi alıyor. PLS DONATE oyunu gibi, biri sana 1 robux bağışlıyor,ama robux gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı