Trendyol'da iade yapabilir miyim?

MrAlone

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Trendyol'da şu an Trendyol cüzdan'ı kullanarak 300 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız 100 TL indirim hakkınız oluyor.
Atıyorum ben iki tane ürün almak istiyorum;
-x ürünü: 200 TL.
-y ürünü: 100 TL.
İndirimle birlikte ikisine toplam 200 TL ödeyeceğim. Benim merak ettiğim şey şu ben bu X ve Y ürününü satın alsam ve kargo gelince X ürünün iade etsem y ürünü bende kalsa, benim hesabıma 200 TL geri yatmış olacak, yani y ürünü bedavaya gelmiş olacak. Bu mümkün mü iade esnasında indirim kuponu kullandığım için sorun çıkar mı?

Arkadaşlar Trendyol'da şu an Trendyol cüzdan'ı kullanarak 300 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız 100 TL indirim hakkınız oluyor.
Atıyorum ben iki tane ürün almak istiyorum;
-x ürünü: 200 TL.
-y ürünü: 100 TL.
İndirimle birlikte ikisine toplam 200 TL ödeyeceğim. Benim merak ettiğim şey şu ben bu X ve Y ürününü satın alsam ve kargo gelince X ürünün iade etsem y ürünü bende kalsa, benim hesabıma 200 TL geri yatmış olacak, yani y ürünü bedavaya gelmiş olacak. Bu mümkün mü iade esnasında indirim kuponu kullandığım için sorun çıkar mı?

Hayır olmaz ikisi beraber iade olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı