KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #31 anlbaby3 dedi: Öyle iade olur zaten bildiğim kadarıyla direkt Genişletmek için tıkla... için rahat olsun. daha 3 gün önce bana pantolon geldi denedim küçük geldi paketleyip yolladım satıcıyla muhattap bile olmadan iade alındı. alcaksanda buradan al dediğim gibi https://www.hepsiburada.com/arctic-...fVD7-fOlZWZXrdQkJ4UEObwtgubZQtiRoCiGQQAvD_BwE
anlbaby3 dedi: Öyle iade olur zaten bildiğim kadarıyla direkt Genişletmek için tıkla... için rahat olsun. daha 3 gün önce bana pantolon geldi denedim küçük geldi paketleyip yolladım satıcıyla muhattap bile olmadan iade alındı. alcaksanda buradan al dediğim gibi https://www.hepsiburada.com/arctic-...fVD7-fOlZWZXrdQkJ4UEObwtgubZQtiRoCiGQQAvD_BwE
anlbaby3 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #32 KARA1964 dedi: İçin rahat olsun. Daha 3 gün önce bana pantolon geldi denedim küçük geldi paketleyip yolladım satıcıyla muhatap bile olmadan iade alındı. Genişletmek için tıkla... Kargoyu teslim almadan direkt kargocuya geri vermekten bahsediyorum KARA1964 dedi: İçin rahat olsun. Daha 3 gün önce bana pantolon geldi denedim küçük geldi paketleyip yolladım satıcıyla muhatap bile olmadan iade alındı. Alacaksanda buradan al dediğim gibi https://www.hepsiburada.com/arctic-...fVD7-fOlZWZXrdQkJ4UEObwtgubZQtiRoCiGQQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... Tamam gelsin oradan alacağım
KARA1964 dedi: İçin rahat olsun. Daha 3 gün önce bana pantolon geldi denedim küçük geldi paketleyip yolladım satıcıyla muhatap bile olmadan iade alındı. Genişletmek için tıkla... Kargoyu teslim almadan direkt kargocuya geri vermekten bahsediyorum KARA1964 dedi: İçin rahat olsun. Daha 3 gün önce bana pantolon geldi denedim küçük geldi paketleyip yolladım satıcıyla muhatap bile olmadan iade alındı. Alacaksanda buradan al dediğim gibi https://www.hepsiburada.com/arctic-...fVD7-fOlZWZXrdQkJ4UEObwtgubZQtiRoCiGQQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... Tamam gelsin oradan alacağım
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #33 anlbaby3 dedi: Kargoyu teslim almadan direkt kargocuya geri vermekten bahsediyorum Genişletmek için tıkla... şirketten şirkete değişir kurye geldiğinde sorun. iade alırsa iade kodu ister siz şimdiden iade kodu oluşturun.
anlbaby3 dedi: Kargoyu teslim almadan direkt kargocuya geri vermekten bahsediyorum Genişletmek için tıkla... şirketten şirkete değişir kurye geldiğinde sorun. iade alırsa iade kodu ister siz şimdiden iade kodu oluşturun.
anlbaby3 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #34 KARA1964 dedi: Şirketten şirkete değişir kurye geldiğinde sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam çok sağ ol senin attığın termal macun ekran kartınada olur değil mi?
KARA1964 dedi: Şirketten şirkete değişir kurye geldiğinde sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam çok sağ ol senin attığın termal macun ekran kartınada olur değil mi?
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #35 anlbaby3 dedi: Tamam çok sağ ol senin attığın termal macun ekran kartınada olur değil mi? Genişletmek için tıkla... hocam ekran kartına hiç bulaşmayın çok dehşet sıcaklıklara çıkmıyorsa hiç gerek yok. orjinali kalsın işlemci gibi değildir o.
anlbaby3 dedi: Tamam çok sağ ol senin attığın termal macun ekran kartınada olur değil mi? Genişletmek için tıkla... hocam ekran kartına hiç bulaşmayın çok dehşet sıcaklıklara çıkmıyorsa hiç gerek yok. orjinali kalsın işlemci gibi değildir o.
anlbaby3 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #36 KARA1964 dedi: Hocam ekran kartına hiç bulaşmayın çok dehşet sıcaklıklara çıkmıyorsa hiç gerek yok. Orijinali kalsın işlemci gibi değildir o. Genişletmek için tıkla... 1050 Ti OC yine de değiştirmeyim mi sıkıntılı mı?
KARA1964 dedi: Hocam ekran kartına hiç bulaşmayın çok dehşet sıcaklıklara çıkmıyorsa hiç gerek yok. Orijinali kalsın işlemci gibi değildir o. Genişletmek için tıkla... 1050 Ti OC yine de değiştirmeyim mi sıkıntılı mı?
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #37 anlbaby3 dedi: 1050 Ti OC yine de değiştirmeyim mi sıkıntılı mı? Genişletmek için tıkla... sıcaklığa göre hocam sıcaklık değerlerine bakın sonra yazın burdan ona göre bildiğim kadar yardımcı olayım.
anlbaby3 dedi: 1050 Ti OC yine de değiştirmeyim mi sıkıntılı mı? Genişletmek için tıkla... sıcaklığa göre hocam sıcaklık değerlerine bakın sonra yazın burdan ona göre bildiğim kadar yardımcı olayım.
anlbaby3 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #38 KARA1964 dedi: Sıcaklığa göre hocam sıcaklık değerlerine bakın sonra yazın buradan ona göre bildiğim kadar yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamadan doğru sonuç görebilirim
KARA1964 dedi: Sıcaklığa göre hocam sıcaklık değerlerine bakın sonra yazın buradan ona göre bildiğim kadar yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamadan doğru sonuç görebilirim
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #39 anlbaby3 dedi: Hangi uygulamadan doğru sonuç görebilirim Genişletmek için tıkla... MSI Afterburnerdan bakın.
anlbaby3 dedi: Hangi uygulamadan doğru sonuç görebilirim Genişletmek için tıkla... MSI Afterburnerdan bakın.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.476 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 18 Haziran 2025 #40 anlbaby3 dedi: Arctis MX4 termal macun aldım Trendyol'dan fakat orijinal gelir mi şüpheliyim. Ürünün linki bu Genel Markalar Artic Ar-actcp00031b Mx-4 4gr Sorelis Termal Macun Spatula - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... Hayır.
anlbaby3 dedi: Arctis MX4 termal macun aldım Trendyol'dan fakat orijinal gelir mi şüpheliyim. Ürünün linki bu Genel Markalar Artic Ar-actcp00031b Mx-4 4gr Sorelis Termal Macun Spatula - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... Hayır.