hocam ürün gelsin sorun değil kod oluşturup şubeye verirsin.İade alınmıyor ancak teslim almayacağım öyle olur ki daha mantıklı bence sağ olun hepiniz ama nasıl iade kodu oluşturduktan sonra ürün gelmeden iade edeceğim.
Hocam ben Hepsiburada üzerinden almıştım orijinaldi.
Hocam ürün gelsin sorun değil kod oluşturup şubeye verirsin.
Ürünü almadan iade olmuyor. Ya kargoyu geri çevireceksiniz ya da ürünü teslim aldıktan sonra iade kodu oluşturacaksınız.Gelecek olanı iade etmem lazım yardım istiyorum işte nasıl olacak ürünü almadan iade?
Gelecek olanı iade etmem lazım yardım istiyorum işte nasıl olacak ürünü almadan iade?
açsan da açmasan da alırlar kullanmadığın sürece. ama sen garanti olsun istiyorsan paketi alıp aynı şekilde şubeye ver.Gelecek olanı iade etmem lazım yardım istiyorum işte nasıl olacak ürünü almadan iade?
Açmadan mı? Açarsam almazlar zaten değil mi?
Açsan da açmasan da alırlar kullanmadığın sürece. Ama sen garanti olsun istiyorsan paketi alıp aynı şekilde şubeye ver.
geldiğinde yolla gitsin en kötü trendyolu ararsın onlar halleder.Satıcı kıl biraz ondan ters yapıyor dava falan biraz abartıp söyledim hiç almadan geri gönderin dedi
Eki Görüntüle 2515442
Eki Görüntüle 2515445
Öyle iade olur zaten bildiğim kadarıyla direktgeldiğinde yolla gitsin en kötü trendyolu ararsın onlar halleder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.