hogwartscanavarı
Decapat
Onunda yöntemleri var.linux ta office bazen hata veriyor
microsoft office
Onunda yöntemleri var.linux ta office bazen hata veriyor
microsoft office
wine miOnunda yöntemleri var.
WPS Office.wine mi
adam office diyorWPS Office.
biz bilgisayar konuşmuyoruz lisans konuşuyoruzWPS Office.
O halde neden Windows 10 kur dedin başta?adam office diyor
biz bilgisayar konuşmuyoruz lisans konuşuyoruz
O halde neden Windows 10 kur dedin başta?
Ofiice ve sistem için ideal olur diye söyledim.
@ferhan 01 Son durum nedir?
Arkadaşın dediği gibi WPS office kurdum. Ödevim için gayet yeterliydi teşekkürler. Ancak linux kullanmayı bilmiyorum bu yüzden kurmadım. Dosyalarımı o işletim sisteminde açarken sorun çıkaracağını düşündüm. Ayrıca Aphernix in dediği gibi Windows 10 da kurdum. Office ı oradan aldım. Şuan hem Windows 10 hem Windows 7 kullanıyorum.hdd yi değiştir
hızlanır
yoksa ben de bu pc den kullanmıştım
WPS Office.
Arkadaşın dediği gibi WPS Office kurdum. Ödevim için gayet yeterliydi teşekkürler. Ancak Linux kullanmayı bilmiyorum bu yüzden kurmadım. Dosyalarımı o işletim sisteminde açarken sorun çıkaracağını düşündüm. Ayrıca Aphernix in dediği gibi Windows 10 da kurdum. Office'ı oradan aldım. Şu an hem Windows 10 hem Windows 7 kullanıyorum.
Arkadaşın dediği gibi WPS Office kurdum. Ödevim için gayet yeterliydi teşekkürler. Ancak Linux kullanmayı bilmiyorum bu yüzden kurmadım. Dosyalarımı o işletim sisteminde açarken sorun çıkaracağını düşündüm. Ayrıca Aphernix in dediği gibi Windows 10'da kurdum. Office'ı oradan aldım. Şu an hem Windows 10 hem Windows 7 kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.