Trendyol'da satılan Vanilyalı Coca-Cola nasıl?

Adam söğüşleme taktiği,hem sağlığını alıyor hem paranı.Onu geçtim 330ml şey 39 liramı olur.

Bir videoda rastlamıştım, jelibon gibi demişti.

1 litrelik pet şişesini denemiştim 2020 de 15 TL filandi ama tadı güzeldir fakat 40 TL verilmez tahminimce

AAA şimdi hatırladım 3-5 sene önce bir tane görmüştüm pet şişe deyince hatırladım. Ben pek sevmedim yoğun bir tadı vardı.

Fiyatına göre 1 kereye mahsus alınabilir bence. En azından tadına bakmak için. Konuyu açma amacım güvenilirliği vs.

Acaba farklı marketlerde olan bir kola'mıdır diye aratayım dedim. Aratmaz olaydım.
Ben de görüp almayı düşünmüştüm de uğraşılmaz diyip vazgeçmiştim bu konu sayesinde yeniden aklıma geldi

Kimine tadı güzel, kimine tadı berbat gelir. Ben hiç denemedim ama vanilya ile kola birleşimi bence saçmalık. Ayrıca fiyatıda pahalı, onun yerine a101'den pakette çiğköfte ve ayran alırım daha iyi, hem daha kârlı çıkarım.

Biri eski tasarımı Amerika'da üretilen biri ise EU diye biliyorum. İçi aynı yani. Sadece şunu dikkate al 1 tane alacaksan. O gelene kadar iyice çalkalanabilir falan. Evine gelince hemen içmek yerine biraz dinlenmesini bekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…