Trendyol'da ucuza satılan toplama Gaming PC'lerin aslı nedir?

WxEnes

Femtopat
Katılım
30 Ağustos 2023
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
APU bir sistem almak daha mantıklı. Tabii ki ekipman masrafınız olacak ayrıyeten. Fakat parayı bunlara vereceğinize APU bir kasa alıp ikinci el idareten ekipmanları alsanız çok daha mantıklı olur.
 
Kendin Tek Tek 2.el toplasan RX6600 sistem dizmeye zorlarsın. O sisteme 2500tl den fazla verilmez. Ekran kartından tut işlemcisine kadar çöp.
 
Birincisi o bilgisayar oyun bilgisayari degil, ikincisi ise saydiginiz oyunlar zorlayici oyunlar degil.

Sagdan soldan arta kalan kuzenim yasindaki parcalarla sistem toplayip satiyorlar, ucuz degil yanlis anlasilmasin. İkinci elden ayni parcalar cok cok daha uyguna getirilebilir, ya da o sistem fiyatina gercekten oyun bilgisayari toplanabilir.
 
Eski olan parçaları bir araya getirip toplama niyetine ışıklı kasaya koyuyorlar ve o şekilde satıyorlar. Dışarıdan gören ışığına kanıp alıyor ama bilmiyor ki elmanın içi çürük.
 
Görünce şok oldum kahkaha attım bir süre DDR3 RAM 3. nesil Intel işlemci GT730 ekran kartı yanına da en ucuz ekipmanları koymuşlar bu fiyata 1650'li sistem gelir hatta 3050'li sistem bile alınabilir piyasaya hakim değilim ama kesinlike para tuzağı üstüne en çok satan ürün olmuş gerçekten yazık.
 

Geri
Yukarı