Morphee Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 197 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #11 Sanch dedi: Tamamdır, atacağım hızlıca. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları attınız mı? Bende gözükmüyor, bende problem var sanırım.
Sanch dedi: Tamamdır, atacağım hızlıca. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları attınız mı? Bende gözükmüyor, bende problem var sanırım.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #12 Morphee dedi: Fotoğrafları attınız mı? Bende gözükmüyor, bende problem var sanırım. Genişletmek için tıkla... Çektim, şu an bilgisayara atıyorum. Henüz fotoğraf atamadım. Kutu fotoğrafı böyle, eğer kutuyu açarsam iade dışı kalır mı bilmiyorum. Aç derseniz açacağım. Son düzenleme: 23 Temmuz 2022
Morphee dedi: Fotoğrafları attınız mı? Bende gözükmüyor, bende problem var sanırım. Genişletmek için tıkla... Çektim, şu an bilgisayara atıyorum. Henüz fotoğraf atamadım. Kutu fotoğrafı böyle, eğer kutuyu açarsam iade dışı kalır mı bilmiyorum. Aç derseniz açacağım.
Morphee Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 197 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #13 Kutuya zarar vermediğiniz sürece bi' sorun teşkil etmez, adaptörün fotoğrafını atmanız daha iyi olacaktır.
Kutuya zarar vermediğiniz sürece bi' sorun teşkil etmez, adaptörün fotoğrafını atmanız daha iyi olacaktır.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #14 Morphee dedi: Kutuya zarar vermediğiniz sürece bi' sorun teşkil etmez, adaptörün fotoğrafını atmanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Açıyorum efendim. İçinden kullanım kılavuzu ve kablo da çıktı ama şu an önceliğim adaptör. Son düzenleme: 23 Temmuz 2022
Morphee dedi: Kutuya zarar vermediğiniz sürece bi' sorun teşkil etmez, adaptörün fotoğrafını atmanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Açıyorum efendim. İçinden kullanım kılavuzu ve kablo da çıktı ama şu an önceliğim adaptör.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.941 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #15 Hem kutu, hem de adaptörün üzerindeki yazılar Samsung'un kendi sitesinde sattığı adaptöre benzemiyor.
Hem kutu, hem de adaptörün üzerindeki yazılar Samsung'un kendi sitesinde sattığı adaptöre benzemiyor.
Morphee Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 197 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #16 Orijinal değil, font ve fiş başlıklarından anlaşılıyor. İade edebilirsiniz. Adaptör ihtiyacınız var ise şunlara bakabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-power-delivery-iphone-uyumlu-sarj-adaptoru-f210-000ca26477-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada Mcdodo CH-0051 25W Mini Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik Mcdodo CH-0051 25W Mini Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr BELKIN 25 W Usb-C Ev Duvar Şarj Cihazı Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt BELKIN 25 W Usb-C Ev Duvar Şarj Cihazı Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kat www.mediamarkt.com.tr
Orijinal değil, font ve fiş başlıklarından anlaşılıyor. İade edebilirsiniz. Adaptör ihtiyacınız var ise şunlara bakabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-power-delivery-iphone-uyumlu-sarj-adaptoru-f210-000ca26477-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada Mcdodo CH-0051 25W Mini Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik Mcdodo CH-0051 25W Mini Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr BELKIN 25 W Usb-C Ev Duvar Şarj Cihazı Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt BELKIN 25 W Usb-C Ev Duvar Şarj Cihazı Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kat www.mediamarkt.com.tr
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #17 Morphee dedi: Orijinal değil, font ve fiş başlıklarından anlaşılıyor. İade edebilirsiniz. Adaptör ihtiyacınız var ise şunlara bakabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-power-delivery-iphone-uyumlu-sarj-adaptoru-f210-000ca26477-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada Mcdodo CH-0051 25W Mini Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik Mcdodo CH-0051 25W Mini Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr BELKIN 25 W Usb-C Ev Duvar Şarj Cihazı Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt BELKIN 25 W Usb-C Ev Duvar Şarj Cihazı Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kat www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... İade işlemi başlatıyorum efendim. Hocam şimdi elimde şarj aleti yok, telefonumun şarjı da %9. Kullansam ne olur? İade sürecinde sıkıntı çıkar mı? @Morphee @BERWAR Son düzenleme: 23 Temmuz 2022
Morphee dedi: Orijinal değil, font ve fiş başlıklarından anlaşılıyor. İade edebilirsiniz. Adaptör ihtiyacınız var ise şunlara bakabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-power-delivery-iphone-uyumlu-sarj-adaptoru-f210-000ca26477-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada Mcdodo CH-0051 25W Mini Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik Mcdodo CH-0051 25W Mini Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr BELKIN 25 W Usb-C Ev Duvar Şarj Cihazı Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt BELKIN 25 W Usb-C Ev Duvar Şarj Cihazı Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kat www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... İade işlemi başlatıyorum efendim. Hocam şimdi elimde şarj aleti yok, telefonumun şarjı da %9. Kullansam ne olur? İade sürecinde sıkıntı çıkar mı? @Morphee @BERWAR
Morphee Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 197 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #18 Sanch dedi: İade işlemi başlatıyorum efendim. Hocam şimdi elimde şarj aleti yok, telefonumun şarjı da %9. kullansam ne olur? İade sürecinde sıkıntı çıkar mı? @Morphee @BERWAR Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bi' sorun çıkacağını ama ürüne zarar vermemeye özen gösterin.
Sanch dedi: İade işlemi başlatıyorum efendim. Hocam şimdi elimde şarj aleti yok, telefonumun şarjı da %9. kullansam ne olur? İade sürecinde sıkıntı çıkar mı? @Morphee @BERWAR Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bi' sorun çıkacağını ama ürüne zarar vermemeye özen gösterin.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.941 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #19 @Sanch Telefona zarar vermez. İade konusunda Trendyol'un işi belli olmaz. Elindeki telefon ne?
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #20 Morphee dedi: Sanmıyorum bi' sorun çıkacağını ama ürüne zarar vermemeye özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Telefonu az önce kutusundan çıkardığım için korkuyorum, bataryama zarar vermesini istemem. BERWAR dedi: @Sanch Telefona zarar vermez. İade konusunda Trendyol'un işi belli olmaz. Elindeki telefon ne? Genişletmek için tıkla... S21 FE aldım hocam, sizinle de konuşmuştuk farklı bir konuda.
Morphee dedi: Sanmıyorum bi' sorun çıkacağını ama ürüne zarar vermemeye özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Telefonu az önce kutusundan çıkardığım için korkuyorum, bataryama zarar vermesini istemem. BERWAR dedi: @Sanch Telefona zarar vermez. İade konusunda Trendyol'un işi belli olmaz. Elindeki telefon ne? Genişletmek için tıkla... S21 FE aldım hocam, sizinle de konuşmuştuk farklı bir konuda.